manglerud
manglerud

Manglerud Star tok grepet om siste sluttspillplass

Manglerud Star koblet grepet om 8.-plass, som gir plass i sluttspillet, da Frisk Asker ble slått 4-3 etter straffer i Askerhallen i ishockey søndag.

Manglerud Star økte forspranget sitt til Frisk Asker med to poeng i kampen om den siste sluttspillplassen. Frisk har derimot en kamp mindre spilt.

Se kampreferat over!

Vålerenga og Storhamar tok hver sin favorittseier mot henholdsvis Stjernen og Rosenborg i de to andre kampene i søndagens serierunde.

De tidligere Stjernen-spillerne Trond Magnussen og Ørjan Løvdal har tatt over treneransvaret i Stjernen. Det var første gang at Magnussen ledet et lag fra benken, og det mot Espen «Shampo» Knutsens Vålerenga på Jordal. Ikke akkurat det letteste stedet å debutere, og det ble 0-4 og lett match til oslolaget.

KAMPREFERATER I TV 2 PLAY: Rosenborg - Storhamar 1-4 | Vålerenga - Stjernen 4-0

Vålerenga kjemper fortsatt med Stavanger om annenplassen bak suverene Sparta. Begge ligger med 84 poeng, mens Sparta står med 99.

Storhamar har hatt problemer mot Rosenborg på Leangen. Det startet tungt, men takket være tre mål fra Joachim Jensens kølle ble det en komfortabel 4-1-seier. Storhamar holder fjerdeplassen med 80 poeng. (©NTB)