Messi-hat trick ga Barcelona-rekord

Barca med sin 16. La Liga-seier på rad.

Lionel Messi (Foto: MANU FERNANDEZ/Ap)

Barcelona - Atlético Madrid 3-0:

Lionel Messi scoret alle tre målene da Barcelona satte spansk rekord med sin 16. seier på rad i La Liga.

En uke etter at den 50 år gamle rekorden til Real Madrid ble tangert, slettet Barcelona den fra bøkene. Atlético Madrid kom til kort mot verdens beste spiller og tapte 3-0.

La Liga i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Messi noterte sitt mål nummer 22, 23 og 24 for sesongen. Dermed er han plutselig to foran Cristiano Ronaldo på scoringslisten.

– Sjansen til å bli toppscorer er det som opptar meg minst av alt. Det viktige er at vi vant igjen og fortsatte seiersrekken. Jeg er veldig stolt av at vi har slått rekorden, sa Messi.

Han scoret ledermålet i det 17. minutt med et skudd ved nærmeste stolpe etter å ha danset forbi tre motspillere.

11 minutter senere doblet han ledelsen da han utnyttet en tabbe av Antonio Lopez. Ti minutter før slutt fullførte han sitt hattrick etter en dårlig klarering i gjesteforsvaret. (©NTB)