Cleveland Cavaliers (Foto: Lance Murphey/Ap)
Cleveland Cavaliers (Foto: Lance Murphey/Ap)

Cavaliers tangerte tapsrekorden

For Cleveland Cavaliers er livet etter LeBron James bekmørkt. Fredag tangerte Cavs NBA-rekorden på 23 strake tap i samme sesong.

Zach Randolph øste inn 29 poeng og hentet 13 returer for Memphis Grizzlies, som slo Cavaliers 112-105. Med tap også i neste kamp vil Cavaliers sette ny rekord, og tangere rekorden på 24 strake tap over to sesonger.

– Uansett kommer vi før eller senere til å bryte tapsrekken. Vi må bare jobbe for å forbedre oss, og det er det vi gjør hele tiden, sa Cavs-trener Byron Scott.

Han spilte på Vancouver Grizzlies-laget som i 1995-96 tapte 23 kamper på rad. Rekorden ble tangert av Denver Nuggets to sesonger senere.

Cavaliers, som var et topplag inntil LeBron James dro til Miami etter fjorårssesongen, har ikke vunnet siden 18. desember.

– Jeg kan ikke tro at vi har tapt 23 kamper på rad. Hver eneste dag våkner jeg og spør meg selv om det virkelig er. De sier at man ikke kan vinne hver gang, men man kan vel ikke tape hver gang heller?, sier J.J. Hickson, som tangerte sin personlige rekord med 31 poeng og hentet 15 returer. Cavs ledet med 12 poeng i 3. periode, men ble overkjørt mot slutten. (©NTB)