barton
barton

Barton frykter sesongavslutningen uten Carroll

Joey Barton hadde et forrykende samarbeid med Andy Carroll. Salget av Newcastles toppscorer har skuffet midtbanestrategen.

Ingen serverte flere målgivende pasninger til Andy Carroll enn Joey Barton. Samarbeidet var Premier Leagues giftigste. Nå står Barton alene igjen på Tyne-side. Newcastle-strategen er skuffet over at makkeren ble solgt til Liverpool.

- Det er klart at for en klubb som vår så er det skuffende når vi miste en spiller av hans kaliber, sier Barton til TV 2 Sporten.

For Carroll er jo dette et fantastisk klubbskifte, men det er klart jeg er skuffet, som flere av lagkameratene også er. Han var ikke bare en fantastisk spiller for oss, men også en god venn.

Frykter for fremtiden
Newcastle fikk 320 milloner kroner for Carroll, men rakk aldri å hente inn en erstatter for klubbens toppscorer. Det bekymrer Barton.

- Vi mistet en stor personlighet, da blir det vanskelig.

Med sine 11 mål har Caroll vært en stor bidragsyter til at Newcastle har taklet comebacket til Premier League godt så langt. Laget ligger på en foreløpig 10. plass.

Tror på Carroll-suksess
Den enorme kjøpesummen legger et enormt press på Andy Caroll. Prislappen gjorde 22-åringen til tidenes dyreste britiske spiller, noensinne. Barton frykter ikke at sin tidligere lagkamerat vil bukke under for presset fra kravstore Liverpool-supportere.

- Med det tankesettet, den mentaliteten og de ambisjonene han har, kommer han til å gjøre det bra. Han kommer til å trenge litt flaks, få en god start, men jeg tror han vil bli en suksess, sier Barton til TV 2 Sporten.