Navarsete: - Ingen flere lik i skapet

Sp-leder Liv Signe Navarsete forsikrer at det nå er ryddet opp i pengegaverotet og at det ikke er flere lik i skapet. Hun er lettet over at Økokrim fritar styret for medvirkning til uriktige fakturaer.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Navarsete er likevel nøye med å understreke at partiet tar boten fra Økokrim på største alvor. Boten vil bli vedtatt, men saken må først behandles formelt i partiet.

- Vi har hele tiden vært opptatt av å få fakta på bordet, og vi har bidratt til Økokrims behandling. Og Økokrim har vært inne i alle kriker og kroker. Det synes vi er bra. Vi vil gjøre opp for oss, sier Navarsete til NTB.

Nå skal all oppmerksomhet rettes mot politikken, landbruksmeldingen, regjeringsdeltakelsen, landsmøtet og valget til høsten. Sikkert også litt Lofoten, lokalsykehus og master. Sakene står i kø, men gåpåhumøret er tilbake for fullt.

- Vi har endret regelverk for gaver til partiet, vi har diskutert temaet i alle ledd i partiet, vi har skiftet revisor og nedsatt et etikkutvalg. Vi har gjort alt vi kan for å hindre at noe tilsvarende skal skje igjen, sier partilederen. (©NTB)