Romelu Lukaku (Foto: Yves Logghe/AP)
Romelu Lukaku (Foto: Yves Logghe/AP)

Lukaku glapp for Chelsea i januarvinduet

Roman Abramovich kunne nærmet seg utgifter på 100 millioner pund hvis Anderlecht hadde takket ja.

Chelsea forsøkte å hente Anderlechts supertalent Romelu Lukaku i januar. Den belgiske klubben takket imidlertid nei til tilbudet London-klubben kom med.

Chelsea-eier Roman Abramovich punget ut 75 millioner pund for Fernando Torres og David Luiz, men hadde Anderlecht takket ja ville russeren ha nærmet seg 100 millioner pund i utgifter.

– Han er ikke klar
17-åringen har kontrakt til 2012 og er en av de mest ettertraktede spillerne i verden.

Arsenal, Manchester United, Manchester City, Tottenham, Liverpool og Real Madrid har hatt Lukaku i kikkerten i noen år, men angriperen blir altså i Belgia inntil videre.

– Chelsea forsøkte å hente ham nå i vinter, men etter å ha snakket med hans agent ble vi enige om å ikke takke ja. Han er ikke klar ennå. Vi vil ha ham her i én eller to sesonger til. Hva han vil koste? 25,5 millioner pund, sier Anderlechts general manager Herman van Holsbeeck ifølge Daily Mail.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Heier på Chelsea
Lukakus agent, David Steegan, utelukker ikke at unggutten forlater klubben etter denne sesongen, men han hevder at City ikke er i samtaler om en overgang.

– Vi har ingen kontakt med Manchester City og det kan du sitere meg på. Hva som skjer til sommeren? Alt er mulig, men ingenting er avgjort. Han er svært ung, så kanskje han bestemmer seg for å bli en stund til.

Lukaku debuterte for Belgia som 16-åring og han markerte seg med to scoringer i en vennskapskamp mot Russland i november.

Han avslørte forrige måned at Chelsea og Arsenal forsøkte å hente ham da han var 13 og han legger ikke skjul på at laget fra Stamford Bridge er favorittklubben.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!