Vanity Fair 2
Vanity Fair 2

Noomi Rapace hottest i Hollywood

Du vet du er blitt superstjerne når Vanity Fair vil ha deg på coveret av sitt årlige Hollwyood-nummer.

Å være på coveret til Vanity Fairs årlige Hollywoodnummer er en stor ære.

Her skilles klinten fra hveten, for det er bare kremen av skuespillere eller andre prominente Hollywood-profiler som får lov til å figurere på forsiden av dette nummeret.

I år har den svenske «Millenium»-stjernen Noomi Rapace kommet gjennom nåløyet, skriver Access Hollywood.

HOLLYWOOD. Svenske Noomi Rapace har fått hovedrollen i Hollywood-storfilm. (Foto: Gilbert Flores, Stella Pictures, © ep)
HOLLYWOOD. Svenske Noomi Rapace har fått hovedrollen i Hollywood-storfilm. (Foto: Gilbert Flores, Stella Pictures, © ep)

14 stjerner

Rapace er i godt selskap. Hun deler forsiden med blant andre Ryan Reynolds, Jake Gyllenhaal og Anne Hathaway. I alt er 14 stjerner som er plukket ut. De er alle stylet etter alle kunstens regler.

— Vi ønsket å skildre glamouren fra 1930-tallets Shanghai, en tid som er synonym med røykfull, pirrende eleganse. Herrene ble kledd opp i smoking, mens damene strålte i vårens aftenkjoler, fra Gucci til Yves Saint Laurent, og med diamanter fra Chanel samt andre glamourmerker, forklarte Jessica Diehl, bladets stylist.

Marsnummeret av Vanity Fair er i butikkene allerede torsdag i New York og Los Angeles, og gis ut i resten av verden 8. februar.