carey (Foto: Stella)
carey (Foto: Stella)

Nå avslører Mariah barnas kjønn

Venter tvillinger med ektemannen.

Popstjerne Mariah Carey og ektemannen Nick Cannon skjulte lenge at de ventet barn, og ikke før Mariah var gravid i tredje måned slapp de nyheten.

I desember ble det kjent at paret venter tvillinger, og nå avslører superstjernen barnas kjønn.

Les mer: Mariah Carey venter tvillinger

– Gutt og jente

Carey har nå bekreftet at hun venter en gutt og en jente, og sier selv at hun ikke kunne vært lykkeligere.

– Til og med før det ble kjent at jeg ventet tvillinger, ville jeg ikke uttale meg om barnas kjønn. Jeg ville pålegge dem en identitet så fort, sier hun til Life & Style.

Kilder nær paret forteller at de vordende foreldre er overlykkelige over nyheten om barnas kjønn, og at de gleder seg veldig til å bli foreldre for første gang.

Obama nysgjerrig

Da paret møtte USAs president, Barack Obama og kona Michelle på en julekonsert før jul, klart de ikke holde hemmeligheten om at de ventet tvillinger for seg selv lenger.

– De spurte, ironisk nok, om hva vi ventet, og om vi ventet tvillinger. Frem til det hadde ikke Mariah fortalt det til noen, fordi legen rådet oss til å vente til vi var lenger på vei. Men på grunn av all spenningen, og alle følelsene, ble hun overvedet og røpet til presidentparet at vi venter tvillinger, sa Carey i sitt eget radioshow etter at de traff president-paret.