jesse jones_sumo
jesse jones_sumo

Norsk rapstjerne: – Å selge dop er kanskje verdens mest stressende jobb

Rapperen Jesse Jones sjokkerer i nytt intervju.

Rapperen Jesse Jones, som samarbeider med stjerner som MadCon-Tshawe og Paperboys-Vinni, er svært frisk i uttalelsene til gratismagasinet Spirit.

Jesse, som egentlig heter Jonas Tekeste, ble kjent gjennom en dokumentar i TV 2 hvor han åpent fortalte om sin kriminelle fortid.

Sonet i fengsel

I 2000 ble han dømt til ett år og syv måneders fengsel, hvorav ett år ble gjort betinget, for to ran, ett ransforsøk, grovt tyveri og angrep på en tilfeldig forbipasserende som mente han liknet på Stig van Eijk.

Han har bevisst brukt sin kriminelle fortid som en del av markedsføringen og er ganske konkret i sin rap:

«For rett pris gliser jeg og skyter, for rett pris flyr jeg på polisen, for rett pris får jeg kokain hit», rapper Jesse.

– Drar dem ned i dritten

Og i Spirit-intervjuet er han enda mer konkret.

– For å si det sånn at det å være kriminell og selge dop er kanskje verdens mest stressende jobb. Du er alltid på jobb, ser deg alltid over skulderen, alltid stress. Men det er negativt, negativt stress. Og det er ikke bra. Det sliter ut folk, og drar dem lenger ned i dritten. Samtidig er det å være i musikkbransjen også jævlig stressende, men på en positiv måte, forteller en åpenhjertig Jesse Jones til Spirit.

Han har siden han begynte som rapartist ønsket å legge den kriminelle bakgrunnen bak seg. Men har ikke helt klart det.

I oktober i fjor ble han, i følge VG, tatt av politiet med 6,38 gram kokain. Saken kommer opp i februar.