Karoline Berget Paradise Hotel 1024
Karoline Berget Paradise Hotel 1024

Paradise-Karoline kollapset på flytur

– Det var helt jævlig.

Karoline Berget , godt kjent fra «Paradise Hotel», opplevde noe svært ubehagelig under en reise til London i helga.

Fikk panikk

Den tidligere realitydeltakeren, som har etablert seg som en av norges mest populære bloggere etter TV-deltakelsen, fikk panikkanfall på flyet.

«På vei til Gardemoen begynte jeg å føle meg litt dårlig, jeg tenkte at det var nok pga klokken ikke var mer enn fem. Jeg fikk i meg noe mat og følte meg litt bedre. Vi kom oss på flyet, og jeg sovnet pittelitt. Plutselig våkner jeg med et skikkelig angst/panikkanfall, gudene vet hvorfor», blogger Karoline om den svært ubehagelige hendelsen.

Besøk Karolines blogg her (TV 2 er ikke ansvarlig for innhold på eksterne nettsteder)

Besvimte på flyet

Da hun fikk hjelp av personalet, besvimte Karoline.

Hun synes opplevelsen var svært skremmende.

«Jeg trykket på den "flyvertinneknappen" uten å heller helt vite hvorfor. Da flyvertinnen kom mumlet jeg et eller annet og besvimte bokstavelig talt oppå henne, great! Jeg våknet med alle flyvertinner rundt meg,som sto klar med vann og oksygen, herregud så innamri kleint tenkte jeg. Heldigvis ble jeg bedre etter et par minutter. Men i de sekundene før jeg besvimte så så jeg ingenting, hørte ingenting. Jeg følte meg helt lam. UTROLIG ekkelt og skummelt»

Til «God kveld Norge» sier Karoline at hun rett og slett fikk panikk.

– Opplevelsen var helt jævlig. Jeg falt om oppå flyvertinnen, og skjønte ikke hva som skjedde. Jeg var kjemperedd, sier hun.

Fikk ikke puste

Følelsen klarer hun ikke helt å beskrive, men sier det kjentes som om hun ikke fikk puste.

– Jeg tenkte jo det verste. Det var veldig ekkelt, forteller Berget, som fikk influensa i etterkant av hendelsen. Det førte til at fem dager ble tilbrakt på hotellrommet i London.

– Jeg presset meg et par timer for å dra på TopShop, og det var det hele røper hun.

Nå skal Karoline oppsøke fagfolk for å få undersøkt problemene.

– Jeg skal definitivt oppsøke fagfolk for å prøve å finne ut av dette. Jeg mistenker at det kan ha noe med bilulykken jeg var i å gjøre, sier realitykjendisen. Det var sommeren for tre år siden hun satt på i en bil hvor sjåføren var påvirket av alkohol. I ulykken, hvor Karoline kunne omkommet, fikk hun knust fortenner og skader på hendene og beina.