PL quiz_v2 (Foto: SCANPIX/TV 2)
PL quiz_v2 (Foto: SCANPIX/TV 2)

Premier League-Quiz: Runde 25

Svar riktig på fem spørsmål og bli med i trekningen av en flott fotballpremie.

Velkommen til TV 2 Sportens Premier League-quiz. Hver PL-runde frem til sesongslutt vil fem deltakere med riktig svar på rundens fem spørsmål ha sjansen til å vinne et halvårsabonnement på fotballmagasinet Josimar.

Nedenfor finner du rundens fem spørsmål:

Blackburns El Hadji Diouf gikk på lån ut sesongen til Glasgow Rangers på overgangsvinduets siste dag. Denne helgen er det duket for et av Europas største hatoppgjør, når Glasgow tar imot Celtic på Ibrox. El Hadji Diouf er ikke kjent for å være godt likt av motstanderens supportere, hvertfall ikke Celtics.

  • Hvorfor er El Hadji Diouf svært mislikt blant Celtic-supporterne?

Fernando Torres' overgang til Chelsea fra Liverpool er tidenes dyreste i engelsk fotball. I løpet av sine sesonger i Liverpool scoret Torres en rekke mål mot London-klubben.

  • Hvor mange mål scoret han mot Chelsea i Premier League?

Stoke-spiller Rory Delap er kjent for sine lange innkast, som har sikret Stoke mange poeng i årene i Premier League. I sine yngre dager ble han regnet som et talent i en helt annen idrett. En idrett en nordmann har dominert de siste årene.

  • Hvilken idrett tenker vi på?

Harry Redknapp har gjort en solid jobb etter at han tok over managerstolen i Tottenham. Da han var manager i West Ham gjorde han også en rimelig god jobb sammen med sin assistent, som også er hans svoger.

  • Hva er navnet på svogeren som samarbeidet med Harry Redknapp i West Ham?


Blackburns ferske leiesoldat Jermaine Jones hadde en solid debut mot West Bromwich i forrige Premier League-runde. Midtbanespiller har A-landskamper for to forskjellige nasjoner.

  • Hvilke nasjoner har han spilt landskamper for?

Vet du svarene på spørsmålene ovenfor? Send inn dine svar etterfulgt av navn, adresse og telefonnummer til PLquiz@tv2.no