SINNA: Eivor Øvrebø liker ikke «Top Model»
SINNA: Eivor Øvrebø liker ikke «Top Model»

– De er ikke toppmodeller, og ikke blir de det heller

Modelldronning ut mot «Top Model».

Mandag 7. februar er det klart for nok en sesong av TV3-programmet «Top Model», der håpefulle jenter jakter på modelldrømmen.

Raste mot programmet

I år ledes programmet av Mona Grudt , mens de tidligere sesongene har blitt ledet av de kjente modellene Vendela Kirsebom og Kathrine Sørland .

Eivor Øvrebø, som har ledet norges fremste modellbyrå «Team Models» i en årrekke, har tidligere rast mot programmet, og advarer fortsatt unge jenter med modelldrømmer mot å melde seg på «Top Model».

– Det er grusomt

– Jeg synes fortsatt programmet er grusomt, og jeg kommer aldri til å forandre mening om det. Jeg har sagt til mine modeller hva jeg synes. Av de som er hos meg, er det kun én som har meldt seg på. Dette er kun et rent realityprogram, og ikke slik bransjen er på ordentlig, sier Øvrebø til «God kveld Norge».

Og:

– Jeg er som sagt fryktelig skeptisk til dette programmet. De er ikke toppmodeller, og ikke blir de det heller. Ingen av de som har vunnet har fått til store karrierer i utlandet. De har blitt brukt litt her hjemme, men det trenger man absolutt ikke å vinne «Top Model» for å gjøre.

Har takket nei

Øvrebø har selv blitt forespurt om å delta i programmet flere ganger, men har takket nei. Hun ble spurt om å delta i også denne sesongen, men ønsker ikke å forbindes med TV-programmet.

Øvrebø har tidligere slaktet programlederegenskapene til Kathrine Sørland og Vendela Kirsebom , men er litt mer positiv til at Mona Grudt skal gjøre ære på modellbransjen.

Vendela er kjedelig pen

– Jeg er veldig glad i Mona. Jeg synes hun er et bedre alternativ til de andre programlederne som har vært. Jeg er glad i Vendela også, men hun er litt mer «kjedelig pen». Mona har litt mer attitude. Kathrine Sørland er sikkert ok, hun også. Så lenge Mona ikke snakker så veldig trøndersk, for det forstår jeg ikke alt hun sier av, så tror jeg det skal gå bra, mener Øvrebø.