SYK : Bloggeren Linnae Myhré var livredd hjertet skulle slutte å slå. Hun sultet seg så mye at kroppen ikke orket mer, bare 15 år gammel.
SYK : Bloggeren Linnae Myhré var livredd hjertet skulle slutte å slå. Hun sultet seg så mye at kroppen ikke orket mer, bare 15 år gammel.

Linnéa Myhre kaller P3-jobb «slavearbeid»

Likevel er bøllebloggeren tilfreds. Se video.

Linnéa Myhre vant prisen «Årets blogger» under Costume Awards forrige uke.

Bloggjenta har fått mye oppmerksomhet for bloggen, Linniiie.com, det siste året.

– Jeg er som regel helt likegyldig til det

Ikke alle tilbakemeldingene har vært like positive. Linnéa selv sier hun har et avslappet forhold til oppmerksomheten hun får.

– Jeg er som regel helt likegyldig til det, klarer ikke sette meg inn i det, men det har jo åpnet mange dører for meg for min egen del. Jeg har jo fått meg jobb og sånn, så jeg er tilfreds, sier Linnéa til «God kveld Norge».

Les også: Blogger Linnéa Myhre var døden nær

Slave

Myhre har nemlig begynt å jobbe i NRK P3.

– Hittil har jeg bare vært en slavearbeider, sier Linnéa med glimt i øyet, men legger til at hun til tross for dette er veldig glad for at hun har jobben.

– Det er ikke drømmejobben, men jeg har fått en fot innenfor, sier bøllebloggeren, som jobber som researcher i radiokanalen.

Eget ansvar

Linnea sier til «God kveld Norge» at hun ikke ser på seg selv som et forbilde for unge jenter, og derfor skriver det hun vil.

– Du får lese bloggen på eget ansvar.

– Jeg tar til meg kritikk som alle andre. Det tror jeg er ett sunnhetstegn, at du tar kritikken til deg og den ikke bare preller av, avslutter hun.