new kids til nett (Foto: UPI Photo / eyevine, © ps)
new kids til nett (Foto: UPI Photo / eyevine, © ps)

Jonathan Knight: – Jeg er homofil

Ble «outet» av ekskjæresten på TV.

Jonathan Knight (42) i New Kids On The Block er homofil.

Det bekrefter han i sin egen blogg etter at et TV-program «outet» ham, skriver Aftonbladet.se.

TV-intervju

Det var sangeren Tiffany som under et TV-intervju pratet om sitt forhold med Jonathan Knight på slutten av 80-tallet. Hun kunne fortelle at hennes eks senere ble homofil.

– Nå når jeg ser tilbake på da vi datet, så var han så morsom. Vi pleide å gjøre ansiktsbehandlinger sammen, og han var lett å prate med, sa Tiffany i intervjuet.

Twitter

Etter dette intervjuet fikk Tiffany kritikk for at hun hadde fortalt om eksens seksualitet.

– Jeg visste virkelig ikke at det var galt av meg å fortelle at Jonathan er homofil, jeg ville ikke skade Jon, skriver hun på Twitter.

– Morsomt

Nå velger Jonathan Knight å forsvare ekskjæresten og hennes utspill.

homo til nett (Foto: Donna Ward, © ep)
homo til nett (Foto: Donna Ward, © ep)

– Jeg vet at du ikke prøvde å være fæl mot meg, og jeg synes det hele var morsomt, svarte han på twitter. Til fansen av New Kids On The Block skrev han :

– Jeg har aldri blitt angitt som homofil av noen andre enn meg selv! Jeg kom ut av skapet for 20 år siden. Jeg visste ikke at jeg skulle behøve å gjøre dette om igjen for at New Kids On The Block skulle gjenforenes. Jeg har levd et åpent liv og har aldri nektet for at jeg er homofil, og det er åpenbart at kriteriene for å være en kjent homofil person innebærer at man må være på førstesiden av et blad med tittel: «Jeg er homo,» sier han på bloggen.