IKKE HELT HUSEKLEPP: Slik ble Erik Huseklepp presentert som Bari spiller i Italias største sportsavis  Gazzetta dello Sport. (Foto: Gazzetta dello Sport/)
IKKE HELT HUSEKLEPP: Slik ble Erik Huseklepp presentert som Bari spiller i Italias største sportsavis Gazzetta dello Sport. (Foto: Gazzetta dello Sport/)

Slik blir Huseklepp presentert av Italias største sportsavis

Gazzetta dello Sport traff ikke helt med bildet av Erik Huseklepp.

Bari/Bergen (TV 2 Sporten): Gazzetta dello Sport er Italias største og mest anerkjente sportsavis.

Da de mandag presenterte Erik Huseklepp som Bari-spiller på sine nettsider, omtalte de ham som «Emil Huseklepp».

Fornavnet var rettet opp til papirutgaven tirsdag, men de traff ikke helt med bildet. Det var nemlig Morten Gamst Pedersen som var avbildet i avisen.

- Det var det ja? Jeg får være så god at de ikke gjør den feilen igjen, ler Erik Huseklepp.

Det er tydelig at Huseklepp ikke er den som gjør seg mest bemerket. Heller ikke The Scottish Sun klarte å få rett bilde.

Slik ser Huseklepp ut i Skottland

Baris sportsdirektør Guido Angelozzi har bare godord å si om sin nyervervelse.

– Vi har forsterket laget. Totalt har vi hentet inn sju spilleren. Klubbledelsen har jobbet på spreng den siste tiden og med størst fokus på å sikre oss Erik Huseklepp, som vi betalte rett under to millioner euro for. Han kan spille i et system med både to eller tre angripere. Han er en nummer to-spiss, en posisjon jeg alltid har hatt et godt forhold til. Jeg tror også at han vil tilpasse seg italiensk fotball veldig raskt

– Et halvt dusin andre spisser
Angelozzi mener Bari har gjort et godt kjøp.

– At Huseklepp var så etterspurt gir kjøpet enda større verdi. Celtic prøvde på alle mulige måter å friste ham og hindre at han gikk til oss. Men nå har vi ham i stallen sammen med et halvt dusin andre spisser, blant dem brasilianeren Barreto.