lifeguard
lifeguard

Glamorøs sesongstart for Golden Goal

Johan og Henrik tilbake med nye sprell denne uken

Golden som Hasselhoff...

og Elvestad som Pamela?

Hvor lenge har du ikke drømt om å se Johan og Henrik boltre seg som livreddere på en heftig sandstrand i fjernere himmelstrøk? Iført røde speedos og stilrene badehetter, kombinert med konkurranseinnstinkt og dertilhørende lyst til å overvinne motparten?

Nå får du endelig muligheten. Våre helter dro til Australia og fikk delta i særdeles glamorøse strandaktiviteter da de prøvde seg som vaskeekte "Life Guards" på Williamstown Beach i Melbourne. Her var det mann mot mann. En duell mellom Johan og Henrik, der kun sand, sjø og livredning skulle skille de to.

Ishockeystjerne er gjest

Med en fortid i NHL og en nåtid som en av de aller største poengkongene i russisk KHL er ukens gjest en av representantene for den strålende hverdagen norsk ishockey er inne i.

Etter opphold i to NHL-klubber dro han tilbake til europeisk hockey og storspilte for sveitiske Lugano, noe som gav lukrativ kontrakt med russiske Salavat Yulaev Ufa. Ukens gjest er en av Norges mest suksessrike utenlandsaktører - Patrick Thoresen.

JohanHenrikogThoresen (Foto: RUNE MOE runemoo@gmail.com)
JohanHenrikogThoresen (Foto: RUNE MOE runemoo@gmail.com)

Flere høydepunkter i den tiende sesongen i rekken

Gå med andre ord ikke glipp av sesongpremieren på Golden Goal denne uken, der det også blir ny kåring der "Vikarenes dag" skal premieres.

Gled deg til en ny stor sesong, og se Golden Goal torsdager klokken 23:00 på TV2 Zebra og fredager klokken 23:20 på TV 2.

Har du tips til Henriks kåringer? Klikk her.

Vil du se andre ønskerepriser? Klikk her.