SCORET SIST: Fernando Torres var tilbake på scoringslisten i midtukekampen mot Blackpool. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
SCORET SIST: Fernando Torres var tilbake på scoringslisten i midtukekampen mot Blackpool. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Torres med spark til Liverpool

Fernando Torres ser frem til å få spille for en storklubb.

Fernando Torres er ingen populær mann i Liverpool etter overgangen til Chelsea mandag kveld.

Liverpool-fansen uttrykte sin misnøye med å brenne Torres-drakter.

Og spanjolen blir nok ikke mer populær etter sine uttalelser etter overgangen til Chelsea gikk i orden.

– Alle spillere har som mål å spille for en av de store klubbene i verden og det kan jeg nå. Så jeg er veldig glad, sier han ifølge The Sun.

Selv om pokalskapet på Anfield er både større og fullere enn det på Stamford Bridge, så mener Torres han nå har tatt et større karrieresteg enn da han forlot Atletico Madrid for Liverpool.

– Dette er et av de største stegene i karrieren min. Det er en fantastisk klubb med stort ansvar. Folk vil forvente store ting av meg, men jeg er klar for den utfordringen. Dette er et lag man liker å spille mot fordi det motiverer deg, og et lag jeg ønsker å spille for. Det er alltid tøft å spille mot et lag som Chelsea. De er et av de beste lagene i Europa og er alltid med å slåss om alle titler. Det er et skritt fremover for meg, sier han.

Liverpool-manager Kenny Dalglish slår tilbake mot den tidligere Liverpool-yndlingen.

– Dette har skjedd mange ganger. Folk glemmer det. Spillere forlater klubben og spillere kommer inn, og flere har kommet inn enn forsvunnet i denne klubben. Folk flytter på seg. Det viktigste er uansett klubben. Den er viktigere og større enn noe menneske, uansett hvem som har vært her før og hvem som vil være her i fremtiden. Klubben er klubben. Jeg vil aldri aldri glemme det og alle som gjør det er ganske dumme og uansvarlig, sier han.

Fernando Torres (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)
Fernando Torres (Foto: Dave Thompson/Pa Photos)