Koht ny
Koht ny

– Jeg savner de store melonene jeg hadde

BH-kaos for NRK-programlederen etter massivt vekttap.

Den gledesspredende og ville NRK-programlederen Christine Koht fortalte forrige uke at hun hadde gått ned hele 24 kilo på 1 1/2 år.

Til Her og Nå sa Koht at hun synes hun har blitt for tynn, og at hun vil opp i vekt igjen, og på programlederens egen fan-side på Facebook forteller hun at vekttapet har resultert i puppeproblemer.

– Det er det triste med å gå ned i vekt

Brystene til Koht har nemlig slanket seg de også, og BH-ene passer ikke lenger, ifølge Christine selv.

«Står i VG idag at jenter får større pupper. Mine har gått ned fra E til C = 4 str ned. Hele soverommet er nå et kaos av bager med BH-er - fra 30 skjønne BH-er i E - nydelige 25 stk i DD - en stor bag med de vakreste BH-er i str D», skriver Koht og følger opp:

«Hele gulvet er fullt av BH-er i alle farger, og nå har jeg bare 2 BH-er i C. Det er det triste med å gå ned i vekt ... puppene blir borte. Jeg savner de store melonene jeg hadde», skriver hun på Facebook.

20 kilo over tre år

I august i fjor fortalte Christine til «God kveld Norge» at hun hadde gått ned 16 kilo. Den gang sa hun at målet var 20 kilo, men nå har hun altså mistet hele 24.

– Jeg har gått ned 16 kilo. Jeg begynte for halvannet år siden. Det som skjedde var at jeg til slutt hadde bare en kjole av 140 kjoler som passet. Jeg tenkte, skal jeg kjøpe 100 nye kjoler eller skal jeg slanke meg. Jeg bestemte meg derfor å slanke meg 20 kilo over tre år, sa Koht til «God kveld Norge».

Koht klarte altså slanke-målet på bare to år - og det med god margin.

koht
koht