vibekespor
vibekespor

Sjokkerende nyheter for «Sporløs»-deltaker

Svarene Vibeke søker ble ikke besvart helt som hun håpet på.

Vibeke Teigland Jakobsen (46) fra Bergen har tenkt på sin far i alle år. Hun ber «Sporløs» hjelpe seg i jakten på far. Men svarene hun søker blir ikke besvart helt som hun håpet på.

LES MER: Fant tre ukjente brødre i jakten på faren

Se smakebiter av kveldens sending øverst!

Vibeke bor i Bergen med mann, barn og hund. Hun har et harmonisk og trygt familieliv, men savnet etter sin biologiske far har alltid lagt der.

Forsøkte å lete etter sin far for åtte år siden

På 60-tallet bodde mor til Vibeke sammen med britiske John Barry Mullen i Bergen. Sammen fikk de en sønn, og da datteren Vibeke ble født ble det slutt mellom foreldrene og John Barry flyttet til Manchester i England. All kontakt med familien i Bergen ble brutt.

Vibeke reiste til Manchester for åtte år siden for å lete etter sin far. Men frykten ble større enn nysgjerrigheten og hun gav opp jakten og dro hjem.

Uventet vending i «Sporløs»-jakten

Nå har Vibeke bedt programleder Silje Stang og «Sporløs» om hjelp til å finne sin far. Men nyhetene Silje kommer med, er ikke det Vibeke håpet på.

– Vi finner dessverre ikke alltid det vi håper i «Sporløs». Denne gangen fant vi ut at Vibekes far er gått bort, sier programleder Silje Stang.

– Jeg har tenkt på ham i alle år og jeg trodde virkelig at jeg skulle få treffe ham. Det slo meg ikke at han skulle være død, sier Vibeke.

Jakten fortsatte likevel på hvem Vibekes far egentlig var og om Vibeke har halvsøsken eller familie i Manchester.

Det blir en spennende reise både for Vibeke og «Sporløs»-redaksjonen.

LES OGSÅ: Fant tre ukjente brødre i jakten på faren

Hva som skjer med Vibeke kan du se på TV 2 i kveld klokken 20.00!