Sporløs: sesong 2, Vibeke fra Bergen og programleder Silje Stang (Foto: TV 2)
Sporløs: sesong 2, Vibeke fra Bergen og programleder Silje Stang (Foto: TV 2)

Sjokkerende nyhet

Vibeke ber Sporløs hjelpe seg i jakten på far. Men svarene hun søker blir ikke besvart helt som hun håpet på.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vibeke bor i Bergen med mann, barn og hund. Hun har et harmonisk og trygt familieliv, men savnet etter sin biologiske far har alltid lagt der.

På 60-tallet bodde mor til Vibeke sammen med britiske John Barry Mullen i Bergen. Sammen fikk de en sønn, og når datteren Vibeke ble født ble det slutt mellom foreldrene og John Barry flyttet til Manchester i England. All kontakt med familien i Bergen ble brutt.

Vibeke reiste til Manchester for åtte år siden for å lete etter sin far. Men frykten ble større enn nyskjerrigheten og hun gav opp jakten og dro hjem.

Nå har Vibeke bedt programleder Silje Stang og Sporløs om hjelp til å finne sin far. Men nyhetene Silje kommer med, er ikke det Vibeke håpet på.

- Vi finner dessverre ikke alltid det vi håper i Sporløs. Denne gangen fant vi ut at Vibekes far er gått bort, sier programleder Silje Stang.

Jakten fortsetter likevel på hvem Vibekes far egentlig var og om Vibeke har halvsøsken eller familie i Manchester. Det blir en spennende reise både for Vibeke og Sporløs redaksjonen.

Se «Sporløs» på TV 2 tirsdag 1. februar kl. 20

Se også:

«Grey's Anatomy» på TV 2 tirsdag 1. februar kl. 21.40

«Numbers» TV 2 Zebra tirsdag 1. februar kl. 21.30