tromso
tromso

Se Tromsø leke med Solskjærs elever

Tromsø banket Molde 5-1 i Copa del Sol.

La Manga/Bergen (TV 2 Sporten): Det ble en svært dårlig Molde-dag på La Manga mandag. Først måtte Børre Steenslid forlate banen med en skade etter elleve minutter, og i kampen gikk det også på tverke.

Tromsø vant til slutt hele 5-1. Det var imidlertid ikke resultatet som gjorde Molde-trener Ole Gunnar Solskjær mest betenkt.

- Betenkt, og betenkt. Det jeg er mest betenkt over er hvordan det går med Børre. Det er det verste med dagen, sier Solskjær til TV 2 Sporten.

Scoringer fra Remi Johansen, Simen Stamsø Møller og Fredrik Björck sørget for at Tromsø hadde en tremålsledelse etter en drøy halvtime.

Magne Hoset reduserte på straffespark for Molde etter 56 minutter, men et frekt skudd fra Tommy Knarvik sørget for 4-1 til Tromsø.

Magnus Andersen satte punktum da han satte inn TILs femte etter 81 minutter.

- Visste det kunne bli problemer
Solskjær tror ikke det var Steenslid skade som ga Molde-spillerne en mental kollaps.

- Jeg tror ikke det var problemet, det var andre problem.

- Hva var problemet i dag?

- Jeg var ikke akkurat snill i måten jeg satte dem opp i første omgang, og vi visste det kunne bli problemer på kantene. Vi kom ikke tett nok oppi dem, og når du ligger under 0-3 etter første omgang er det bare å prøve å gjøre en god andre omgang. Det begynte bra, men så gikk det vekk igjen, sier Solskjær.

- Tromsø så veldig bra ut
Han tror ikke Molde-spillerne var klare for kampen, men lot seg imponere av Tromsø.

- Jeg tror ikke de var klare for den kampen her, men det er tidlig. Vi er fortsatt i januar, så vidt. De får i alle fall en liten virkelighetsopplevelse på hvor vi ligger hen. Nå er det som sagt tidlig, men Tromsø så veldig bra ut i dag,

- Var det en sunn vekker på gunstig tidspunkt for Molde?

- Ja, det er ikke det verste. Taper vi 1-5 i andre seriekamp mot Tromsø, da begynner jeg å bli bekymret, sier han.