Jan Thomas måtte på med munnbind og legefrakk da han skulle overraske Ukens Happy, Irene Kristiansen, på Helgelandssykehuset Sandnessjøen.
Jan Thomas måtte på med munnbind og legefrakk da han skulle overraske Ukens Happy, Irene Kristiansen, på Helgelandssykehuset Sandnessjøen.

Hva er det Jan Thomas driver med her?

Slik har du ikke sett ham før.

Han har ikke blitt akutt redd for luftforurensning. Ikke har han begynt på medisinstudiet heller.

Jan Thomas - stylingdoktoren, er imidlertid klar for nye oppdrag når en ny sesong av Happy Day har premiere på TV2 kl 19 idag.

Serien vil gå fra mandag til torsdag, med totalt 48 episoder utover våren.

Møtte i legefrakk

I første episode møter vi Irene Kristiansen fra Sandnessjøen. Hun ble påmeldt til Ukens Happy av sin kollega Lisa-Marie Sørnes. De jobber begge på Helgelandssykehuset på Sandnessjøen. På arbeidsplassen ble Irene overrasket av Jan Thomas, som stilte i hvit legefrakk og munnbind for anledningen.

– Jeg meldte på Irene fordi hun alltid tenker på andre først istedet for seg selv, sier venninnen.

Irene håper å få hjelp til å finne en ny hårfrisyre, til å gå på høye hæler og til å finne en ny og personlig klesstil.

LES OGSÅ: Avkledd for Armani

– Vil sette kaffen i halsen

Som i forrige sesong av Happy Day, styler Jan Thomas også nye kjendiser i hver episode. I kveldens sesongpremiere er det påtroppende KrF-leder Knut Arild Hareide som får en makeover. 34-åringen får et helt nytt image når Jan Thomas kler ham opp i lilla boblejakke, boots og oppbrettede jeans.

– Dagfinn Høybråten kommer til å sette kaffen i halsen, advarte Jan Thomas da han presenterte Hareide for hans nye look.

– Jeg synes det ble fresht, og jeg har fått mange gode tips som jeg kan bruke i hverdagen, konkluderte politikeren. Se bilder av den«nye» Hareide her.

Blant andre kjendiser som får en makeover av stylisten, finner vi en høygravid Venke Knutson, komiker Kristian Valen, Hans Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank von Helvete, og Grand Prix-aktuelle Hanne Sørvaag.

Starter stylingskole

Nytt denne sesongen er også Skolen. Her setter et knippe stylinginteresserte kvinner seg på skolebenken for å lære mer om sminke, hår og klær hos lærer Jan Thomas. Blant temaene er hvordan man sminker og klipper seg etter ansiktsformen sin, hvordan man kler seg til sin kroppsfasong, posering på catwalken og smarte makeuptips - for å nevne noe.