solveig
solveig

– Nordmenn er vennlige, gjestfrie og akkurat passe rare og sære

Solveig Kloppen svarte seerne på nettreff.

Er Oslo-borgere Norges mest arrogante folk? Er alle bergensere hissige og brautende? Og er alle østfoldinger harry?

Truls Svendsen og Solveig Kloppen har reist landet rundt og sjekket om folks oppfatninger av hverandre stemmer i «Svendsen om Hansen og Jensen».

– Truls er morsommere i virkeligheten

Torsdag stilte Solveig på nettreff for å svare på seernes spørsmål.

«Erlend» spurte om Truls er like morsom utenfor kameralinsen.

– Truls er om mulig enda morsommere i virkeligheten enn på TV. Og enda hyggeligere. Jeg anbefaler alle å reise Norge rundt med Truls Svendsen, svarte Solveig.

– Sære og rare

«Sverre» lurte på hvordan det er å jobbe med «Svendsen om Hansen og Jensen» i forhold til andre programlederjobber hun har hatt.

– Det har vært et utrolig hyggelig program å jobbe med. Mest av alt fordi folka som har jobbet med det er så fine og flinke og fordi vi har møtt så mye bra mennesker på vår tur rundt i Norges land. Nordmenn er vennlige, gjestfrie og akkurat passe rare og sære. Alle dere som alltid reiser til sydens land når dere har ferie - prøv Norge i sommer. Litt færre soldager og Ouzu, men likevel å anbefale, svarte Solveig.

Morsom

«Tone» er nysgjerrig på om Solveig alltid er morsom og glad.

– Innimellom er jeg så sinna at jeg lager rare, på grensen til komiske, lyder, men ellers er jeg stort sett i relativt godt humør. Og om jeg er morsom? Det er det nok delte meninger om. Noen synes jo aldri jeg er morsom, sønnen min på fire synes jeg er morsom ganske ofte og selv må jeg si at jeg humrer litt innimellom. Det beste er jo å være sammen med mennesker som man blir morsom med og av. Sånne som Truls, svarte Solveig.

Se alle spørsmål og svar under annonsen!