Venke knutson (Foto: Cathrine Eide)
Venke knutson (Foto: Cathrine Eide)

– Lenge siden jeg har følt meg flott

Høygravide Venke Knutson ble med på «Happy Day» for å kjenne seg som en diva.

Venke Knutson er vant til å bli stylet i hverdagen gjennom jobben som artist, men i løpet av sitt andre svangerskap har hun vært lite i rampelyset.

– Det er lenge siden jeg har følt meg flott. Da jeg var gravid første gangen holdt jeg på med «Det store korslaget» og jobbet med stylister hele tiden. Under denne graviditeten har jeg ikke blitt stylet en eneste gang.

– Da jeg fikk muligheten til å bli dillet med av Jan Thomas var det ikke vanskelig å si ja, sier Knutson.

Se Venke Knutsons makeover med Jan Thomas på TV2 onsdag kl.19.

Takket nei til mye

– Når man går gravid, så kommer man til et punkt der man føler seg veldig lite attraktiv, og det blir vondt når man er framtung og baktung og alt mulig, ler sangerinnen.

Venke Knudson blir sminket av Jan Thomas (Foto: Cathrine Eide)
Venke Knudson blir sminket av Jan Thomas (Foto: Cathrine Eide)
Hun innrømmer at hun har takket nei til flere arrangementer de siste månedene av svangerskapet, fordi hun ikke har følt seg fin nok.

– Jeg gleder meg til få gode tips til hvordan man kan kle seg som gravid, for det er forferdelig vanskelig. Det er nok mange kvinner der ute som lurer på det samme, mener hun.

Snart termin

Knutson har snart termin, så det blir ikke så mange anledninger til å ta i bruk alle tipsene.

– Da vet jeg i hvert fall hvordan jeg skal stelle meg ved en eventuell ny graviditet. I dag skal jeg bare nyte at jeg ser ut som en diva, det er bare synd mannen min ikke er hjemme for å nyte synet, sier Knutson.

Bare opptatt av komfort

– På en skala fra en til ti er jeg 0,5 opptatt av mote. Jeg er såpass lite opptatt av mote at det nesten er en skandale. Og jeg vet at spesielt Jan Thomas syntes det er en skandale.

Sørlendingen tenker kun på én ting når hun kler seg om morgenen.

– Jeg er veldig opptatt av komfort, se på meg liksom, komfort fremfor alt, sier hun.

Spør mannen om råd

Venke Knutson (Foto: Cathrine Eide)
Venke Knutson (Foto: Cathrine Eide)
Artisten mener man er som man føler seg.

– Hvis jeg spør mannen min om hva jeg burde ta på meg, så spør han bare tilbake ”hva har du mest lyst til å gå med?”. For hvis man føler seg vel, så er man jo ofte penere, mener hun.

For at Knutson skal føle seg fin må klærne være bevegelige.

– Man skal kunne sitte, stå og reise seg uten at ting kommer på feil plass.

Spark i ræva

– Jeg har ikke lyst til å bli 60 år og se tilbake og tenke at jeg brukte 55 år av livet mitt i dongeribukse og t-skjorte. Da kommer jeg til å tenke, hvorfor gikk jeg ikke oftere i bluse og skjørt liksom.

– Bare gidde å ta på seg et smykke, hvorfor gjør jeg det ikke? Fordi ingen har sparket meg i ræven, noen må be meg om å gjøre det, ler hun.