Knut Arild Hareide
Knut Arild Hareide

Kjenner du ham igjen?

KrF-toppen ble ny med Jan Thomas. Se bildene.

Knut Arild Hareide (38) er kjent som en korrekt antrukket, ung politiker. Den påtroppende KrF-lederen har dress og slips som hverdagsantrekk, men var likevel ikke fremmed for å bli stylet til en ganske annen look, da han stilte opp i sesongens første Happy Day-episode.

Knut Arild Hareide før makeoveren med Jan Thomas...
Knut Arild Hareide før makeoveren med Jan Thomas...

- Bare positive tilbakemeldinger

- TV-reklamen med Jan Thomas og meg har jo gått en stund, så jeg har fått noen kommentarer fra andre KrF-politikere. Men tilbakemeldingene har bare vært positive hittil, sier han til VG.

Da partikollegaen Inger Lise Hansen stilte opp i nattkjole i motemagasinet Det Nye i fjor, måtte hun på sin side tåle mye kritikk for antrekket.

Supermann?

Hareide ble imidlertid ikke like lettkeldd etter makeoveren med Jan Thomas.

En stor, lilla boblejakke fra DSquared, oppbrettede jeans og grove boots var antrekket stjernestylisten satte sammen til ham.

På nesen fikk 38-åringen kraftige, sorte briller.

- Det var noen som sa jeg lignet på Clark Kent, og det er jo hyggelig å høre, sier Hareide.

Dette får du denne sesongen

...og etter.
...og etter.
Første episode av Happy Day ser du på TV2 kl 19 idag.

Serien vil gå fra mandag til torsdag de neste ukene.

Blant kjendisene som får en makeover av stylisten finner vi en høygravid Venke Knutson, komiker Kristian Valen, Hans Erik Dyvik Husby, også kjent som Hank von Helvete, og Grand Prix-aktuelle Hanne Sørvaag.

Nytt denne sesongen er også Skolen. Her setter et knippe stylinginteresserte kvinner seg på skolebenken for å lære mer om sminke, hår og klær hos lærer Jan Thomas.

Blant temaene er hvordan man sminker og klipper seg etter ansiktsformen sin, hvordan man kler seg til sin kroppsfasong, posering på catwalken og smarte makeuptips - for å nevne noe.