Sigurd Rushfeldt trener på La Manga. (Foto: TV 2 Sporten)
Sigurd Rushfeldt trener på La Manga. (Foto: TV 2 Sporten)
Sigurd Rushfeldt trener på La Manga. (Foto: TV 2 Sporten)
Sigurd Rushfeldt trener på La Manga. (Foto: TV 2 Sporten)

Mål-Rush spesialtrener på La Manga

Dette er bildene Tromsø-tilhengerne elsker å se to måneder før Tippeliga-start: Målkongen Sigurd Rushfeldt mutters alene på treningsfeltet på La Manga. Med blankpussede støvler og et nett flunkende nye Puma-baller.

La Manga (TV 2 Sporten): - Selvfølgelig har jeg tatt mål av meg til å innhente Harald Martin Brattbakk og overta scoringsrekorden hans, innrømmer Mål-Rush med 162 Tippeliga-fulltreffere på samvittigheten. Den pensjonerte rosenborger har 166!

- Skal jeg lykkes, må jeg gå mine egne veier og skynde meg langsomt. Lar jeg meg stresse, kommer det aldri til å gå.

Sigurd Rushfeldt ble pappa i august og fylte 38 i desember. Han er dobbelt så gammel som flere av lagkameratene og kunne vært faren deres.

- Får vi en god start, kan Tromsø være med helt i toppen for tredje gang på de fire siste sesongene, sier den tidligere utenlandsproffen og skyter av Per-Mathias Høgmo og klubbens støtteapparat.

- De kjenner meg og vet at jeg er samvittighetsfull og gjør det som er best for meg. Jeg må gjøre tingene i mitt eget tempo og ta hensyn til kroppen og fysikken.

Og selv om Sigurd Rushfelt nekter å presse seg av frykt for skader og overbelastning, sørger han for å spesialtrene på akkurat det Tromsø lever høyt på at han kan bedre enn noen: Score mål!

- Fem mål er ikke all verden om jeg holder meg frisk og skadefri. Forhåpentligvis får vi litt fart på midtbanen sånn at Tommy (Knarvik) og Ruben (Yttergård Jenssen) kommer rundt på kantene og får slått inn. Da kan dette bli moro.

Sier Sigurd Rushfeldt – og hamrer ballene i det tomme nettet!