Dzeko reddet omkamp for City

Manchester City levde farlig mot middelhavsfarer fra tredjedivisjon.

Edin Dzeko scoret sitt første mål for City mot Notts County i FA cupen søndag. (Foto: Rui Vieira/Pa Photos)

Notts County - Manchester City 1-1

Det var verdens eldste fotballklubb som tok imot verdens sannsynligvis rikeste fotballklubb i FA-cupens fjerde runde søndag ettermiddag.

Nok en gang viste det seg at penger ikke er alt i denne sporten.

16.587 tilskuere fulgte søndagens fjerderundekamp på ærverdige Meadow Lane i Nottingham. City stilte ikke med sitt beste lag, og Roberto Mancini må etter 1-1 finne seg i at laget må ut i omkamp.

Vincent Kompany, Aleksandar Kolarov og David Silva kom innpå som innbyttere, mens Kolo Toure og Nigel de Jong måtte se et blekt Manchester City-lag nøye seg med uavgjort.

Førsteomgangen var sjansefattig, men da Neal Bishop sendte en corner fra Alan Gow i mål, håpet hjemmefansen på overraskelse av de sjeldne. Etter et fint raid fra Micah Richards på høyrekanten kunne Edin Dzeko utligne fra kort hold med venstrefoten da ti minutter gjensto.

Dermed ble det med drømmen for nivå tre-laget Notts County, iallfall i denne omgang. Nå venter en vrien omkamp på Eastlands. (©NTB)