SCORET SIST: Fernando Torres var tilbake på scoringslisten i midtukekampen mot Blackpool. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
SCORET SIST: Fernando Torres var tilbake på scoringslisten i midtukekampen mot Blackpool. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Charlie Adam (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Charlie Adam (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Her er søndagens Premier League-rykter

Stephen Ireland er på vei til Newcastle og Nicolas Anelka kan returnere til en tidligere arbeidsgiver.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminliste

Følg overgangene i vårt overgangssenter.

Arsenal:
Mamadou Sakho er ung, fransk, spiller midtstopper og går for å være god. En komplett pakke for Arsene Wenger. Et bud forventes å ligge på rundt £12 millioner.

Aston Villa:
Stephen Ireland er sendt på legesjekk i Newcastle, og Curtis Davies har gått til naborival Birmingham. Nå ønsker Gérard Houlier seg Jermaine Jenas fra Tottenham.

Birmingham:
Alex McLeish har fått på plass Obafemi Martins (lån fra Rubin Kazan) og Curtis Davies. Troppen må slankes, og om Nikola Zigic flytter sine knottsko størrelse kano til Racing Santander, blir det straks bedre plass.

Blackburn:
£8 millioner er summen Blackburn er villige til å gi for West Broms Graham Dorrans. Skulle tro summen var høy nok, men The Baggies virker ikke veldig interessert i å selge.

Blackpool:
De oransjekledde har overrasket mange med sitt underholdende spill denne sesongen. Da er det ikke noen overraskelse at spillerne tiltrekker seg oppmerksomhet fra større lag. I sagaen om Charlie Adam har det ikke skjedd stort, men Sunderland har meldt sin interesse for Luke Varney.

Bolton:
Owen Coyle vil forsterke angrepsrekka, og ser på Chelseas Daniel Sturridge som en ideell back-up for Johan Elmander og Kevin Davies. En tidligere Chelsea-spiller er også ønsket på Reebok: Shaun Wright-Phillips er lei av benken i Manchester, og vil bort.

Chelsea:
Interessen for Fernando Torres ser ut til å være reell, og Roman Abramovich er forberedt på å grave dypt i oljefatet for å sikre seg spissen. Alt mellom £50-70 millioner blir nevnt. En pakke med noen hundretalls millioner kroner pluss Nicolas Anelka ryktes i mer useriøse kretser.

Everton:
På Goodison synger man på det evige refrenget: Vi trenger en spiss. James Vaughan og Yakubu er begge sendt bort på lån, men ingen nye er kommet inn så langt. Monacos Dieumerci Mbokani vært nevnt. Men klubben fra fyrstedømmet er lite interessert i å selge kongoleseren.

Fulham:
Paul Konchesky er fortsatt velkommen tilbake fra Liverpool, og Mark Hughes vil fortsatt hente Niko Kranjcar. Lite nytt fra Craven Cottage med andre ord.

Liverpool:
Paul Konschesky ble aldri noen suksess på Anfield. Gamleklubben Fulham står med åpne armer, og Liverpool vil erstatte med Jose Enrique.

Manchester City:
Shaun Wright-Phillips skal ha levert inn søknad om å få bytte klubb. Bolton og Fulham står klare til å overtale vingen. Micah Richards har slitt med å spille seg til fast plass på City-laget, og Juventus skal ha meldt sin interesse.

Manchester United:
Patrice Evra drømmer om Spania, og skulle franskmannen dra er Newcastles Jose Enrique tiltenkt som hans erstatter. Enkelte kilder vil ha det til at United har sendt garantier til Atletico Madrid, for at de kommer til å by på keeper David De Gea til sommeren. Sir Alex skal også ha kastet seg inn i kampen om Blackpools Charlie Adam, som han ser på som en langsiktig erstatter for Paul Scholes.

Newcastle:
Alan Pardew er ikke fornøyd med midtbanen sin. Og når Aston Villa ikke er fornøyd med Stephen Ireland, virker det å være en fin match. Iren skal være på medisinsk sjekk i dag.
Jose Enrique er ønsket av blant andre Manchester United og Liverpool, og Newcastle jobber med å sikre ny kontrakt med spanjolen.

Stoke:
Wolfsburg endte Damba Ba til West Ham, og Steve McClaren ønsker å hente Tuncay fra Stoke.

Sunderland:
Steve Bruce har fått Sulley Muntari, men vil fortsatt ha mer. Blackpools Luke Varney skal være sterkt ønsket. Sunderland har penger å bruke etter salget av Darren Bent, og Wigans Hugo Rodallega skal være ønsket. Prisen ligger på rundt £4 millioner.

Tottenham:
Gareth Bale er en av fotballens mest omtalte spillere for tiden, og da er det ikke til å unngå at den mest omtalte klubben melder sin interesse. Barcelona skal stå klare med et bud på rundt £40 millioner.

West Bromwich Albion:
Carlos Vela er på plass i angrepsrekka til Roberto Di Matteo, og kan snart få selskap av brasilianske Ewerthon. Vingen står uten kontrakt etter at han forhandlet seg ut av arbeidsforholdet til Palmeiras.

West Ham:
Robbie Keane kan bli klar for Hammers i løpet av dagen, og Harry Redknapp er ute etter Scott Parker.

Wigan:
Hugo Rodallega kan bli Darren Bents erstatter i Sunderland, og Wigan skal ha satt en pris på £4 millioner. Skulle det skje vil The Latics forsøke seg på Middelsbroughs Leroy Lita. Charles N`Zogbia fikk aldri førerkortet, og kanskje er det derfor han har gitt opp å komme seg bort fra Wigan. Manager Roberto Martinez tror i hvert fall at franskmannen vil skrive under nye kontakt.

Wolves:
Jamie O'Hara har aldri klart å utmerke seg i Tottenham, men har der i mot større sjanser til fast spill i Wolverhampton. Samtalene skal være i gang.