FORELSKET Aksel Hennie synes Tone Damli Aaberge er verdens vakreste kvinne
FORELSKET Aksel Hennie synes Tone Damli Aaberge er verdens vakreste kvinne

Aksel Hennie: – Jeg våkner opp hver dag med verdens vakreste kvinne

– Han liker meg best i slåbroken, sier Tone Damli Aaberge.

– Jeg er veldig vant til å være tilskuer på slike prisutdelinger. Jeg skulle heller ønske at dette var en musikkpris! Sier Tone Damli Aaberge om at hun vant prisen for Best kledde kvinne under årets Costume Awards.

– Verdens vakreste kvinne

Tone Damli Aaberge og Aksel Hennie er et av Norges heteste kjendispar og de opptrer like flørtende og forelsket som alltid, da «God Kveld Norge» snakker med paret på Costume Awards.

Se hvor forelsket de er i videosnutten ovenfor.

– Ser hun alltid like flott ut?

– Ja, det er helt sinnsykt. Jeg våkner opp hver dag med verdens vakreste kvinne på puta ved siden av meg, sier Aksel til «God Kveld Norge».

– Han liker meg best i slåbrokken, sier Tone.

– Da ser hun enda bedre ut nemlig, legger Aksel til.

– Vi har det så bra som det ser ut som

Det sexy kjendisparet ble kjærester våren 2009 og flyttet sammen på Frogner i Aksels leilighet etter et halv år som kjærester. Tidlig i høst kjøpte de seg en stor drømmevilla på beste vestkant, men de er beskjedene om å fortelle om samboerskapet da «God Kveld Norge» spør.

– I dag snakker vi om mote, sier de lurt.

Sjokkerte med heftig stunt

Da Aksel skulle dele ut Best kledde-prisen til samboeren Tone sjokkerte han publikum med et heftig stunt. Han slang kjæresten halvveis ned på scenen og begynne å råkline med henne.

Les også: Her råkliner Aksel Hennie med Tone på scenen

– Vi har det så bra som det ser ut. Det som er deilig er at det er lov å vise følelser 120 prosent. Man skal bare føle alt det man kan, leve livet og ha det bra så ofte man kan, sier en forelsket Aksel Hennie til «God Kveld Norge».