Erik Huseklepp (Foto: TV 2)
Erik Huseklepp (Foto: TV 2)

Huseklepp ønsket i Russland og Italia

Den russiske klubben Anzhi Makhatsjkala vil betale tolv millioner kroner for Erik Huseklepp. Men en overgang til Bari er mest aktuell.

Etter det TV 2 Sporten kjenner til skal budet være på rundt tolv millioner kroner og nå være sendt til Brann.

Bari forhandler om kjøp
- Ingen kommentar, er Roald Bruun-Hanssen i Brann sin kommentar til saken.

Ifølge BT.no skal Bari, som sliter i bunnen av Serie A, også ha lagt inn et bud på Huseklepp. TV 2 kjenner til at klubbene forhandler om en overgang lørdag kveld. Baris første bud, som ble avslått av Brann, skal ha vært på like under tolv millioner kroner. BA.no melder at det er bergenseren og FIFA-agenten Ole Petter Drevland som har formidlet interessen fra den italienske klubben.

Bari er helt sist i Serie A. Laget har tre seiere på 21 kamper og har scoret fattige 13 mål. De har seks poeng opp til sikker plass.

Torsdag avslørte TV 2 at det var russisk interesse for Branns spissjuvel. Det er klubben Anzhi Makhatsjkala i Dagestan som ønsker Erik Huseklepp. Bak klubben står en styrtrik oljemilliardær, Suleyman Kerimov. Han er verdens 136. rikeste mann, ifølge magasinet Forbes, og skal ha som ambisjon å gjøre Anzhi til Russlands beste klubb.

Urolig område
Dagestan er et urolig område og grenser til Tsjetsjenia. Byen Makhatsjkala ligger ved verdens største innsjø, Det Kaspiske Hav.

- Jeg vet egentlig ikke hva dette går ut på. eg vet like mye som dere egentlig. Det er alltid fint med interesse, men utenom det har jeg ingen kommentar, sa Huseklepp til TV 2 Sporten fredag.

Han var aktuell for skotske Celtic tidligere i overgangsvinduet, men de bød for lite penger til at Brann kunne godta et salg. Celtic ville betale 10,9 millioner i en strukturert avtale der tre millioner ble betalt kontant umiddelbart.