app (3)
app (3)

Slengte på røret da Apple ringte for å gi gavekort på 60.000 kroner

Kvinnen trodde at telefonoppringingen var en spøk.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En av Gail Davis' to døtre hadde lastet ned en gratis applikasjon kalt Paper Glider på en iPhone sist lørdag. Det viste seg å være applikasjon nummer ti milliard som var lastet ned via iTunes.

TULLETELEFON? ¿ Hadde det vært Steve Jobs selv som ringte hadde jeg difinitivt trodd at det var en spøk, sier Gail Davis. (Foto: Paul Sakuma/AP)
TULLETELEFON? ¿ Hadde det vært Steve Jobs selv som ringte hadde jeg difinitivt trodd at det var en spøk, sier Gail Davis. (Foto: Paul Sakuma/AP)

Trodde det var tulletelefon

Men da en av Apple-sjefene ringte for å gratulere og informere om at de hadde vunnet et gavekort på iTunes på 10.000 dollar, slang Davies på røret i den tro at noen tullet med henne.

– Nei takk. Jeg er ikke interessert sa hun bryskt, og la på, ifølge cultofmac.com

Datteren fortvilet over morens hastige avgjørelse, og insisterte på at henvendelsen kunne være seriøs.

Klarte ikke ringe tilbake

Etter intenst mas fra datteren gikk Davies med på å ringe tilbake til Apple. Men hun ble hindret i å snakke med rett vedkommende på sentralbordet.

Døtrene som er 14 og 17 år gamle begynte å bli veldig nervøse da de ikke klarte å nå personen som hadde ringt dem. Heldigvis ringte en annen sjef henne opp igjen etter noen timer, og misforståelsen ble oppklart.

– Døtrene mine begynte å bli ganske anspente. De hadde nok aldri tilgitt meg. De hadde brukt det imot meg i all evighet, sier Davis som er fra Kent i England.

Sjekk TV 2s store gratisapp-guide