Bale, Carroll (Foto: IAN KINGTON/Afp)
Bale, Carroll (Foto: IAN KINGTON/Afp)

Her er lørdagens Premier League-rykter

Gigantbud på Torres og Carroll ble avslått, Stekelenburg topper Man Uniteds ønskeliste, og faren til Charlie Adam klager.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminliste

Følg overgangene i vårt overgangssenter.

Arsenal:
Arsene Wenger avblåser nå midtstopperjakten etter at han ikke klarte å finne en spiller han kunne låne frem til sesongslutt. Han er derimot fortsatt interessert i Southamptons Alex Oxlade-Chamberlain. – Vi følger saken. Han er en spiller vi virkelig liker, sier Wenger om stortalentet til The Guardian.

Aston Villa:
En franskmann som også er på utkikk etter spillere han kan låne er Gerard Houllier. Aston VIlla og Galatasaray kniver visstnok om å sikre seg Michael Bradley fra Borussia Mönchengladbach. 23-åringen spiller på midtbanen og har allerede 50 landskamper for USA, der faren Bob Bradley er sjef.

Michael Bradley (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
Michael Bradley (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Birmingham:
Cameron Jerome utelukker på egne vegne at han forsvinner fra klubben, etter at han tidligere i januar ble linket til Stoke. En annen som angivelig er ønsket andre steder er Sebastian Larsson. Noen kilometer unna sitter Aston Villa klare til å ta over svensken, men Gerard Houllier skal etter rapportene klare å vente til neste overgangsvindu.

Blackburn:
Det er tilsynelatende ikke tid til overgangsspekulasjoner i Blackburn i dag. Klubben møter Aston Villa borte i FA-cupens fjerde runde.

Blackpool:
I såpeoperaen om Charlie Adams mulige overgang til Liverpool har nå hans far kastet seg inn i debatten. – Blackpool er noen gjerrigknarker! Liverpools bud er tretten ganger det Blackpool betalte for Charles, sier far Adam om Liverpools bud på 6,5 millioner pund.

Bolton:
Carlos Vela var ønsket av Bolton, men ble slått av West Bromwich på målstreken. Chelsea har fått interesse for Gary Cahill igjen, etter at de skrinla planene om å kjøpe David Luiz.

Gary Cahill (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)
Gary Cahill (Foto: Martin Rickett/Pa Photos)

Chelsea:
Fernando Torres har bedt Liverpool-ledelsen om å få forlate klubben, men Liverpool har sagt nei. Chelsea har bedt Liverpool-ledelsen om å få bytte Fernando Torres mot en pengesekk med 35 milioner pund i, men Liverpool har sagt nei. Om Liverpool ombestemmer seg vet vi det innen mandag.

Everton:
Apostolos Vellios er klar for Everton. Navnet skulle vel avsløre at det er snakk om en greker. Som tilleggsopplysninger kan vi nevne at han er 19 år gammel, 1,91 cm høy, spiller spiss, liker discomusikk, og har scoret 4 mål på 22 kamper for Iraklis.

Fulham:
Evigunge Danny Murphy har signert ny kontrakt og blir i klubben til sommeren 2012. Det ser ut til at det likevel ikke skal lykkes Mark Hughes å hente tilbake Paul Konchensky på lån fra Livepool.

Liverpool:
Luis Suarez er på det nærmeste klar for Liverpool. Klubben har ikke bekreftet at den medisinske testen er i orden og at Suarez har godtatt sine personlige betingelser, men det skal mye til for at denne overgangen ryker nå. Men det ryker litt av hodene til Liverpool-supporterne likevel. Fernando Torres har nemlig levert inn en skriftlig søknad om å få bli solgt. Chelsea fikk avslått sitt første bud på 35 millioner pund, men lommene til Roman Abramovitsj er dypere enn som så, og i Liverpool stålsetter fansen seg nå for et nytt bud fra Vest-London.

Luis Suarez (Foto: UNITED PHOTOS/Reuters)
Luis Suarez (Foto: UNITED PHOTOS/Reuters)

Manchester City:
Som forventet går ryktene også i dag på at Roberto Mancini vil kvitte seg med overflødigheter. Reservekeeper Shay Given er nå ifølge ham selv klar til å gå på utlån til klubber i Championship, men bare hvis han kan kalles tilbake til City dersom Joe Hart blir skadet.

Manchester United:
Flere keepere er nevnt som mulige erstattere for Edwin van der Sar som legger opp etter denne sesongen, men førstelagstrener René Meulensteen avslører nå at Maarten Stekelenburg i Ajax topper ønskelisten.

Maarten Stekelenburg (Foto: AP/Ap)
Maarten Stekelenburg (Foto: AP/Ap)

Newcastle:
Tottenham har kommet med et bud på 25 millioner pund for Andy Carroll. Newcastle takket nei, men skal trolig være klar til å skifte mening dersom budet bikker 30 millioner.

Stoke:
Sunderland utdyper i dag at de verken har lagt inn et bud på Ricardo Fuller, eller kommer til å gjøre det, etter at Tony Pulis i går hevdet at Sunderland var i samtaler med spilleren.

Sunderland:
Sulley Muntari er lånt ut fra Inter til Sunderland for resten av sesongen. Midtbanespilleren spilte i Premier League i 2007/2008, da i Portsmouth.

Sulley Muntari (Foto: MASSIMO PINCA/Ap)
Sulley Muntari (Foto: MASSIMO PINCA/Ap)

Tottenham:
Harry Redknapp klasket 25 millioner pund på bordet for å skaffe seg Newcastles Andy Carroll, men dette var ikke nok. Newcastle skal være villig til å selge sin toppscorer, men ikke for under 30 millioner pund. Jamie O’Hara kan være på vei bort fra klubben, men det skal i første rekke være snakk om en utlånsavtale med Wolves.

West Bromwich Albion:
Full jubel i WBA i dag, etter at Arsenals meksikanske juvel Carlos Vela har kommet på lån ut sesongen.

Carlos Vela (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)
Carlos Vela (Foto: Tony Marshall/Pa Photos)


West Ham:
Eduardo César Gaspar, langt bedre kjent som Edu, kan gjøre et smått sensasjonelt comeback i Premier League. Brasilianeren spilte 100 kamper for Arsenal mellom 2001 og 2005 før han gikk til Valencia. Edu er nå klubbløs etter å ha blitt frigitt av Corinthians, og har trent med Hammers de siste dagene.

Edu (Foto: CARL DE SOUZA/AFP)
Edu (Foto: CARL DE SOUZA/AFP)

Wigan:
Chris Kirkland hadde et mislykket låneopphold i Leicester, der han bare spilte to og en halv kamp på grunn av skade. Nå er den lange keeperen skadefri igjen, og istedenfor å prøve seg på et nytt utlån vil han nå forsøke å ta plassen fra Ali Al-Habsi.

Wolves:
Tottenhams Jamie O'Hara skal være aktuell for å innlemmes i Mick McCarthys ulveflokk. Først på utlån, så eventuelt permanent til sommeren.

Jamie O'Hara (Foto: SIMON DAWSON/AP)
Jamie O'Hara (Foto: SIMON DAWSON/AP)