VELKLEDD: Christina Vukicevic var prisutdeler under årets Costume Awards.
VELKLEDD: Christina Vukicevic var prisutdeler under årets Costume Awards.

Vil ha Andreas for seg selv

Christina Vukicevic vil ikke snakke om hvordan det er å ha Andreas Thorkildsen som samboer

Torsdag gikk Costume Awards av stabelen i Oslo og mange pent kledde kjendiser kastet glans over arrangementet, blant annet den vakre friidrettsutøveren Christina Vukicevic .

Glad hun ikke konkurrerer innenfor mote

Vukicevic var prisutdeler under motekåringen.

– Det er første gang, men det er kjempegøy å prøve noe nytt. Gøy å være her med så vanvittig mange godt kledde mennesker. Jeg er glad for at jeg ikke konkurrerer med dem. Jeg er glad for at jeg har valgt idrett, sier Vukicevic til God Kveld Norge.

For anledningen er Vukicevic kledd i Acne fra topp til tå, assosiert med Mulberry-veske.

– Som idrettsjente er jeg interessert i klær. Prøver å gå med Acne og Mulberry istedenfor å bare gå i treningsklær. Det er et fint avbrekk i min idrettshverdag, sier Vukicevic til God Kveld Norge.

Mye borte fra kjæresten

Christina Vukicevic og spydkaster Andreas Thorkildsen har lenge vært en av Norges heteste kjendispar. De to er begge idrettsutøvere på høyt nivå, og forholdet må tåle mye reising og lite tid til hverandre.

Vukicevic har nettop kommet hjem fra et opphold i Sør Afrika på treningssamling.

– Det blir mye reising men vi er begge vant til det. Begge er idrettsutøvere, så vi må jo bare bli vant til det, sier hun.

– Hvordan er Andreas som samboer?

– Det vil gjerne ha for meg selv, sier Christina Vukicevic med glimt i øyet.

Best kledd

Under Costume Awards var det mange selebre kåringer. Best kledde mann ble Daniel Franck og Tone Damli Aaberge stakk av med prisen for best kledde kvinne i 2010.