SCORET SIST: Fernando Torres var tilbake på scoringslisten i midtukekampen mot Blackpool. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
SCORET SIST: Fernando Torres var tilbake på scoringslisten i midtukekampen mot Blackpool. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

Liverpool avslo Torres' overgangssøknad

Spanjolen ønsker seg vekk fra Anfield.

Liverpools Fernando Torres har levert en skriftlig overgangssøknad etter at et bud fra Chelsea ble avslått. Ifølge Sky Sports skal det første Torres-budet fra Chelsea har vært på drøyt 320 millioner kroner.

- Fernando Torres har i kveld kommer med en skriftlig overgangssøknad, som har blitt avslått av Liverpool. Fernando har en langtidskontrakt, og klubben forventer at han forholder seg til de forpliktelsene han kom med til Liverpool FC og fansen da han signerte avtalen, skriver Liverpool på sine nettsider.

Nytt bud ventet
Nå skriver Sky Sports at Liverpool stålsetter seg for et nytt bud på Torres som følge av at spanjolen har bedt om en overgang.

Ifølge The Guardian forbereder Chelsea et nytt bud på rundt 370 millioner kroner, og Carlo Ancelotti skal også være villig til å la angrepstalentet Daniel Sturridge gå til Liverpool som en del av avtalen.

Daily Mirror mener å vite at Chelsea skal være villige til å betale 550 millioner kroner for Torres, noe som vil være britisk transferrekord.

Les også: - Torres vil til Chelsea

Kan bli Chelseas best betalte
Bare timer etter at det ble klart at Liverpool er enig med Ajax om en overgang for Luis Suárez leverte Torres inn overgangssøknaden, og dersom det blir en overgang til Chelsea kan han smile hele veien til banken.

Ifølge The Sun vil Chelsea gi Torres en enda fetere lønningspose enn klubbens best betalte spillere, John Terry og Frank Lampard.

Torres kom til Liverpool fra Atlético Madrid i 2007, og har scoret 65 mål på 102 Premier League-kamper for sin nåværende klubb.

Han har slitt voldsomt denne sesongen etter å ha blitt skadd under fotball-VM, men spanjolen har vist at formen er i anmarsj de siste ukene.