Sigurd Rushfeldt  (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)
Sigurd Rushfeldt (Foto: Aas, Erlend/SCANPIX)

Tromsø tapte for IFK

Men Per Mathias Høgmo var fornøyd med det laget viste i andre omgang. Se kampsammendrag her.

Tromsø kom til kort i møtet med svenske IFK Gøteborg i turneringen Copa del Sol.

Andreas Drugge og Tobias Hysén scoret målene for de blåhvite.

Tromsø vil møte enten Molde eller Karpaty i sin neste kamp i turneringen.

Se høydepunkter fra kampen i videovinduet øverst!

Svenskene dominerte stort i den første omgangen, og Andreas Drugge sendte de svenske storlaget fortjent i ledelsen med et velplassert skudd etter 12 minutter.

Etter pause økte Tobias Hysén da han fra spiss vinkel satte ballen forbi Sahlman i Tromsø-buret.

Fjorårets bronselag i Tippeligaen kom bedre med i kampen utover i andre omgang, men det nærmeste de kom scoring var da Sigurd Rushfeldt headet i stolpen på overtid.

— Bra andreomgang
Tromsø-trener Per Mathias Høgmo var skuffet over det laget presterte i førsteomgang, men synes laget skjerpet seg og spilte seg stort opp i den andre.

— Først i andreomgangen begynte vi å ligne på slik vi skal fremstå. Da fikk vi stort balltempo, kom rundt på kantene, og skapte veldig mange store sjanser, sa Høgmo til TV 2 Sporten etter kampen.

— Vi har trent i store mengder lenge nå, og vi kommer rett fra kunstgress, så jeg hadde ikke forventet den helt store pondusen, legger han til.

— Vi har trent mye, og har tunge bein. Vi mangler de siste 10-15 prosent. Må skru litt på kneppet før seriestart. Det er ikke disse kampene i januar, og resultatene, som er det viktigste, sa Sigurd Rushfeldt.