BANNENDE VALP: Denne lille lekehunden ser uskyldig ut, men banner som en gris. (Foto: 8RIT/YOUTUBE)
BANNENDE VALP: Denne lille lekehunden ser uskyldig ut, men banner som en gris. (Foto: 8RIT/YOUTUBE)

Fikk sjokk da bamse begynte å banne

Er dette tidenes kåteste lekehund?

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Karen Battams (38) ble sjokkert da en bamse hun kjøpte til ettåringen sin tilsynelatende bannet da den sang, skriver yorkpress.co.uk.

For i stedet for å synge «If you're happy and you know it, bark (bjeff, journ.anm.) with me», høres det vitterlig ut som bamsen synger det ikke rent lite slibrige «fuck with me»!

Synger bamsen «bark» eller «fuck»? Se videoen og døm selv!

– For å være helt ærlig kunne jeg ikke tro det. Den synger ordet tre ganger, og den tredje gangen er det ganske høyt. Jeg håper virkelig ikke det bli Williams første ord!

Leken skal ifølge produsenter være velegnet til å lære å snakke, og skal passe for små barn i alderen seks til 36 måneder. Det var Williams bestefar som tipset moren om at dette kunne være en passende julegave til barnebarnet.

– Jeg sjekket den ut på nettet, og det så veldig bra ut. Man kan koble den til datamaskinen og legge inn sine egne lyder, men man kan ikke endre de som allerede ligger der, sier Battams.

Forklaringen på problemet skal være at bamsen synger på en amerikansk dialekt der «bark» til forveksling er likt F-ordet. Ifølge produsenten er det lagt inn et nytt opptak i nye bjørner.