isa
isa

– Hadde dødd om vi ikke hadde vært gode venner

Slik beholdt vær-Isabella og eksen vennskapet etter bruddet.

TV 2s tidligere værdame Isabella Martinsen skilte seg i 2009 fra den tidligere TV 2-profilen Finn-Erik Rognan.

Offentliggjorde brudd på Twitter

Paret valgte da å offentliggjøre bruddet via det sosiale nettstedet Twitter. Det var Finn-Erik som la ut meldingen.

Få siste nytt om «Fredag» - sjekk ut denne siden

«Min kone Isabella og jeg gjorde det slutt for noen uker siden. Bestevenner, ukomplisert og bor sammen. Fantastisk kvinne, som gjør livet mitt rikere», skrev Finn-Erik på Twitter-profilen sin.

I Fredag med Stål Talsnes gjør Isabella og eks-kjæresten et intervju sammen. Her svarer de på hvordan de har klart å beholde det gode vennskapet etter bruddet.

Se videointervju med Isabella og Finn-Erik:

488595

– Det er vel genuin respekt for hverandre. Og selvfølgelig må man svelge noen kameler underveis, sier Isabella i «Fredag»

– Vi har en datter sammen, og tror vi bare fant ut at det kom til å bli et utrolig slitsomt og langt liv hvis vi skal drive og slåss og ikke samarbeide og alt mulig sånt, mener Finn-Erik.

– Flott å ta del i livet til hverandre

Han forteller at folk tror de to hadde flaks som har klart å bevare det gode vennskapet etter bruddet.

– Men da sa Isabella at det ikke har noe med flaks å gjøre. Du bestemmer deg for noe og så gjennomfører du det. Du skal jo gjennom faser og alt dette, men jeg tror jeg hadde dødd dersom vi ikke var gode venner, sier han åpenhjertig.

– Det er en fantastisk ting å kunne være. Vi har kjent hverandre i så mange år og har opplevd så mye sammen så er jo det veldig flott å fortsatt kunne ta litt del i hverandres liv og være gode venner og dele ting fortsatt. Det synes jeg er kjempeflott, legger Isabella til.

Den populære værdamen har i ettertid funnet lykken på nytt med Magnus Due-Tønnesen, som jobber i TV-produksjonsselskapet Dinamo Story som blant annet produksjonsleder.

Se «Fredag» på TV 2 i kveld klokka 18.55.