Kurt Nilsen
Kurt Nilsen

Nilsen og Schreiner sang ut for eksklusivt publikum

Det kan bli lenge til vanlig dødelige får oppleve duoen sammen.

I anledning Oslo Spektrums 20-årsjubileum bød arrangørene publikum på en sjelden opplevelse.

Gitarhelten Knut Schreiner og sangvidunderet Kurt Nilsen stod torsdag sammen på scenen og gjorde en coverversjon av Stones-låta «Jumping Jack Flash».

Turboneger-gitarist og «Idol»-vinner kan høres ut som en rar miks, men du verden hvor bra det funker! For selv om publikum stort sett bestod av bransjefolk, som innimellom kan være litt blaserte, ble det skikkelig liv mens gutta stod på scenen.

Dessverre kan det bli lenge til vanlig dødelige får oppleve duoen sammen.

Ingen planer om videre samarbeid

– Man vet jo aldri, men i kveld er det bare hyggelig å få oppleve ferdighetene hans på gitar, sier Kurt Nilsen til «God Kveld Norge» i videoen du kan se øverst.

Artistene har spilt sammen en gang tidligere, og det skjedde da Petter Stordalen og Gunhild Melhus giftet seg i Marokko. Denne gangen var det imidlertid Kurt selv som tok initiativet.

– Jeg ringte og spurte pent om han hadde tid, og det hadde han, så da ordnet det seg, fortalte han.

Knut Schreiner (Foto: Lien, Kyrre, © JFE)
Knut Schreiner (Foto: Lien, Kyrre, © JFE)

Snart turne

For dem som gjerne vil se Kurt Nilsen live, også uten Turboneger-gitarist på slep, blir det snart anledning til det. Sangeren avslørte at han snart skal på turne igjen.

– Jeg skal vel ut på landeveien snart og spille igjen. Jeg har veldig lyst til det, så får vi se hvor det bærer, sa han.

Litt tid i studio blir det nok også:

– Det kommer nok en ny plate eller to også, la han til.