SCORET SIST: Fernando Torres var tilbake på scoringslisten i midtukekampen mot Blackpool. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)
SCORET SIST: Fernando Torres var tilbake på scoringslisten i midtukekampen mot Blackpool. (Foto: Mike Egerton/Pa Photos)

- Torres vil til Chelsea

Fernando Torres' mulige overgang til Chelsea preger nyhetsbildet i Spania.

La Manga (TV 2 Sporten): Chelsea skal ha fått et bud på mellom 300 og 400 millioner kroner avvist på Liverpools superstjerne Fernando Torres.

LES OGSÅ: Liverpool bekrefter Chelsea-bud på Torres

Men skal en tro spanske medier så ønsker Torres seg en overgang til London-klubben.

Chelseas bekreftede bud på Liverpool-stjernen er hovednyhet på de fleste spanske sportskanalene fredag.

- Vil til Chelsea
Den spanske journalisten Guillen Balague kjenner Torres godt, og hevder at angriperen skal ha gitt Liverpool beskjed om at han ønsker å snakke med Chelsea for å høre hva klubben kan tilby ham av sportslige utfordringer.

- Torres har ikke vært fornøyd med den utviklingen Liverpool har vist de siste årene. Han har hele tiden gjort det klart at han vil spille for en klubb som regelmessig kjemper om Mesterliga-troféet og ligagullet. Det har ikke vært tilfellet i Liverpool, sier Balague til Sky Sports News.

Han fortsetter:

- Derfor har han bedt om tillatelse fra Liverpool til å snakke med Chelsea. Han er interessert i en overgang til Chelsea, og Torres sine agenter og rådgivere har gitt Liverpool beskjed om dette, sier Torres-kjenneren.

Fernando Torres (Foto: Tim Hales/Ap)
Fernando Torres (Foto: Tim Hales/Ap)

- Vurderer å øke budet
Liverpool skal imidlertid ikke være villige til å gi slipp på klubbens kanskje største stjerne. Men ifølge TV-stasjonen ESPN så vurderer Chelsea-eier Roman Abramovitsj å høyne budet på Torres til hele 500 millioner kroner. Det er en sum Liverpool neppe kan si nei til - spesielt dersom Torres selv krever å bli solgt til de regjerende seriemesterne.

Liverpool skal være i forhandlinger med Ajax om et kjøp av Luiz Suarez og det blir spekulert i om angriperen blir hentet til Anfield fordi klubben har vært klar over Chelseas interesse for Torres.

- Det kan skje
Liverpool-legenden John Aldrigde tror Torres kan forsvinne.

- For noen år siden var det utenkelig for Manchester United-fansen at Cristiano Ronaldo ville forlate klubben. Men så gikk han til Real Madrid. Det er nok utenkelig for Liverpool-fansen at Torres vil forlate Anfield, men det kan faktisk se ut som om det kan skje, sier han til Sky.