Newcastle United's Nigerian Obafemi  (Foto: CRAIG BROUGH/AFP)
Newcastle United's Nigerian Obafemi (Foto: CRAIG BROUGH/AFP)

Sjekk fredagens Premier League-rykter

Obafemi Martins kan være på vei tilbake til Premier League og Liverpool vil hente hjem en tidligere kjenning.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminliste

Følg overgangene i vårt overgangssenter.

Arsenal:
En Arsenal-speider ble oppdaget da han var til stede på Ibrox og kikket på Rangers. Ryktene gikk først på at det var midtstopper Madjid Bougherra som sto på handlelisten. Så var det keeper Allan McGregor som ble koblet til klubben. Nå er det plutselig snakk om et dobbeltbud. Ellers blir det igjen snakket om Alex Oxlade-Chamberlain. Han skal på ny være på vei til Arsenal, for så å bli leid tilbake til Southampton ut sesongen.

Aston Villa:
Tidligere i januar ble Stephen Warnock koblet til sin forrige klubb Blackburn. Nå blir det snakket om en retur til Liverpool i stedet. Men Aston Villa krever foreløpig for mye for venstrebacken. Brad Friedel blir i neste uke den eldste spilleren i Aston Villas historie. Til tross for at keepere til stadighet blir koblet til klubben, så har 39-åringen ingen planer om å flytte på seg.

Birmingham:
Birmingham har ikke hatt hellet med seg i spissjakten sin i januar. Både Robbie Keane og Kenny Miller glapp for Alex McLeish. Nå forsøker skotten seg på en gammel Premier League-kjenning. Obafemi Martins har ikke fått det til å stemme verken i Wolfsburg eller Rubin Kazan. Nå håper «Big Eck» å få det beste ut av nigerianeren ved å hente ham tilbake til England.

Blackburn:
Blackburn vil hente Graham Dorrans fra West Bromwich. Klubben vil prøve å lokke med El-Hadji Diouf som en del av overgangssummen. Det kan også se ut til at Blackburn er i ferd med å sikre seg argentineren Mauro Formica fra Newell's Old Boys.

Blackpool:
Ian Holloway er i ferd med å forsterke laget igjen. Nå er det Plymouth-backen Onismor Bhasera som er svært nær en overgang til The Seasiders. Blackpool-manageren har også fått tillatelse til å snakke med Swindons måltjuv Charlie Austin.

Bolton:
Sørkoreanske Lee Chung-yong er blitt en publikumsyndling på Reebok Stadium. Nå håper Bolton å lokke til seg hans lagkamerat Koo Ja-cheol. Kantspilleren spiller i dag i Jeju United i hjemlandet. Mustapha Riga gikk til slutt lei av å trene med reservelaget og takket ja til sluttpakken klubben forela. Han er nå fri til å gå hvor han vil.

Chelsea:
Nå mener Roman Abramovitsj alvor. Carlo Ancelotti vil ha en spiss og da skal han få en spiss. Russeren har nå prøvd seg, og fått nei, på både Sergio Agüero og Fernando Torres. En annen som plutselig er kommet i Chelseas søkelys er Milans Andrea Pirlo. Midtbanespilleren hadde sine beste år på banen da Ancelotti var trener for Rossoneri.

Everton:
Nå har Everton kastet seg inn i kampen om Coventrys keeper Keiren Westwood. Fra før av har Wigan vist interesse for iren. Tottenham har ikke gitt opp håpet om å få kjøpt Phil Neville og et nytt bud skal være like rundt hjørnet.

Fulham:
Etter at ryktene begynte å gå om at Niko Kranjcar kan være på vei bort fra Tottenham, så fant Fulham-boss Mark Hughes ut at han ville gjøre et fremstøt overfor kroaten. En annen som blir fulgt av Fulham-sjefen er Crystal Palaces 18 år gamle angriper Wilfried Zaha.

Liverpool:
Blir Luis Suarez Liverpool-spiller eller ikke? Nå begynner det å komme alternative spissløsninger på ryktebørsen. Den siste angriperen som blir nevnt i samme åndedrag som Liverpool er Fenerbahces Mamadou Niang. En annen er John Arne Riises lagkamerat i Roma Mirko Vucinic. Kenny Dalglish ser også på muligheten for å hente Stephen Warnock tilbake til Anfield. Liverpool sto også i mot Chelseas kjøpekraft da de takket nei til 375 millioner kroner for Fernando Torres. Men Chelsea er varslet å ha et forbedret tilbud på vei nordover.

Manchester City:
Etter en rolig dag på City of Manchester Stadium, så skjer det plutselig noe igjen. Adam Johnson er blitt skadet og plutselig er ikke Shaun Wright-Phillips så uønsket lenger. Klubben følger også nøye med hva som skjer med David Luiz og Chelsea. Dersom overgangen går i vasken, står City klar til å hente brasilianeren.

Manchester United:
Så er det endelig avgjort. Edwin van der Sar legger opp etter sesongen. Dermed er jakten på en erstatter i gang. Manuel Neuer og David De Gea blir begge nevnt som fremtidige United-keepere. Maarten Stekelenburg er et annet alternativ.

Newcastle:
Noen som husker Xisco? Den spanske angriperen fikk en flott start på Newcastle-karrieren sin i 2008. Men siden har det vært stille rundt ham. Nå vil Middlesbrough leie 24-åringen for resten av sesongen. Jonathan Woodgate er på vei til Wolves på lån. Dersom det ikke skulle gå i orden, vil gjerne Newcastle leie Tottenham-stopperen.

Stoke:
Stoke-manager Tony Pulis hevder Sunderland har kommet med et bud på Ricardo Fuller. I Sunderland nekter man for det. Everton skal ha flørtet litt med Matthew Etherington, men kantspilleren sier han vil bli værende i Stoke.

Sunderland:
Stoke-manager Tony Pulis hevder Sunderland har kommet med et bud på Ricardo Fuller. I Sunderland nekter man for det. En annen spiss som nå skal være aktuell for Black Cats er Wigans Hugo Rodallega. I løpet av dagen blir trolig Stephane Sessegnon presentert som ny Sunderland-spiller.

Tottenham:
West Ham og Tottenham er kommet langt i forhandlingene om en overgang for Robbie Keane. Nå skal det være snakk om at Tottenham legger 20 millioner kroner på bordet og håper å få Scott Parker i bytte. Jonathan Woodgate er på vei til Wolves på lån. Dersom det ikke skulle gå i orden, vil gjerne Newcastle leie Tottenham-stopperen. Tottenham har ikke gitt opp håpet om å få kjøpt Phil Neville og et nytt bud skal være like rundt hjørnet.

West Bromwich Albion:
Blackburn vil hente Graham Dorrans fra West Bromwich. Klubben vil prøve å lokke med El-Hadji Diouf som en del av overgangssummen. WBA følger også nøye med hva som skjer med Obafemi Martins, som ønsker seg bort fra Rubin Kazan. Kameruneren Eric Maxim Choupo-Motings kontrakt med HSV går ut etter sesongen. Nå sier spissens pappa at West Bromwich vil kjøpe ham nå i januar.

West Ham:
West Ham og Tottenham er kommet langt i forhandlingene om en overgang for Robbie Keane. Nå skal det være snakk om at Tottenham legger 20 millioner kroner på bordet og håper å få Scott Parker i bytte. Blir Keane klar, så kan det bli snakk om et helt nytt radarpar på topp for The Hammers. Nå er det endelig klappet og klart for Demba Ba. De siste detaljene kom på plass fredag formiddag. West Ham vil låne Koffi Romaric fra Sevilla, men spanjolene vil selge. En overgang kan gå i orden i løpet av helgen.

Wigan:
Den tidligere Bordeaux-stjernen Pascal Feindouno har vært på prøvespill i Wigan og håper han har vist nok til å få kontrakt med klubben. Får han det, så er det ikke sikkert han blir lagkamerat med Hugo Rodallega. Colombianeren er sterkt ønsket av Sunderland. Wigan får nå kamp av Everton om Coventry-keeperen Keiren Westwood.

Wolves:
Jonathan Woodgate er på vei til Wolves på lån. Dersom det ikke skulle gå i orden, vil gjerne Newcastle leie Tottenham-stopperen. Ellers virker det stille og rolig på Molineux etter at Leigh Griffiths fikk satt navnetrekket sitt på overgangspapirene fra Dundee.