Carina og Diesel
Carina og Diesel

Slik var «MGP»-Carinas ville oppvekst

– Det var annen hver uke hos mamma, og hos pappa i Hells Angels.

«Melodi Grand Prix» ble ingen stor suksess for Carina Dahl, og hun røk ut i den første delfinalen på Ørlandet.

Overgangen fra hennes «MGP»-låt «Guns & Boys» og til hennes far, Morten «Diesel» Dahls band TNT er stor.

«God kveld Norge» ble med familen Dahl til solfylte «Anfi del Mar», hvor far og datter snakket ut om hennes litt spesielle oppvekst.

Hells Angels-oppvekst

Da Carina var fem år gammel ble foreldrene skilt og hun ble en del av et nytt miljø.

– Det var annen hver uke hos mamma, og hos pappa i Hells Angels, sier Carina.

Selv mener faren, Morten «Diesel» Dahl, at Carinas oppvekst var bra.

– Det er ikke å legge skjul på at jeg har vært medlem i Hells Angels. Jeg ble skilt på et tidspunkt, og i de helgene da jeg hadde barna hadde jeg de med i klubbhuset. Sammen med andre barn der, så hadde de det helt topp, sier Diesel.

Og Carina ser heller ikke tilbake på denne tiden som noe vil ha vært foruten.

– Å vokse opp i en motorsykkelklubb er jo litt annerledes det også.

Carinadahl22 (Foto: Saeculo, © ps)
Carinadahl22 (Foto: Saeculo, © ps)

– Hvordan var det?

– Det er som en vanlige familie, egentlig. Tro det eller ei. Det er frokost om morgenen, grilling av pølser. Det er helt vanlig for meg.

Opphauset faremoment

Selv var aldri Diesel betenkt med å ta med barna inn i et miljø som ofte blir forbundet med kriminalitet, og hvor flere av de norske medlemmene har sonet lange fengselsstraffer.

– Jeg ser jo at det står skrevet side og side ned om kriminalitet, men jeg mistenker også at det kan være et spill. At man hauser opp faremomentet så mye for at politiet skal få ekstra ressurser, sier han.

Gir tips

I 2005 forlot Diesel Hells Angels for å prioritere barna og karrieren. Nå er han aktuell med turne og den nye TNT-plata «Engine». For datter Carina er han en viktig støttespiller når hun nå har gitt ut sin første plate «Hot Child», og skal turnere rundt om i Norge.

– Jeg er veldig direkte sånn at jeg kan oppfattes streng og sur, tror jeg. Og så kan det være at jeg snakker litt høyt også, sier en smilende Diesel og legger til:

– Men hva kan jeg si. Jeg har jo reist rundt hele verden og opplevd ting. Det er som jeg bruker å si: «Jeg er ikke så rik på penger, men jeg føler meg rik på opplevelser». Det virker som om Carina også går i de fotsporene.