DRØMMER OM BARN: Venke Knutson vil gjerne ha tre barn!
DRØMMER OM BARN: Venke Knutson vil gjerne ha tre barn!

Venke Knutson skjulte graviditeten i syv måneder

– Å være gravid er noe veldig privat.

Popartist Venke Knutson og ektemannen Thomas Wold venter sitt andre barn i slutten av februar.

Graviditeten kom som en overraskelse på mange, for Knutson hadde nemlig klart å holde det skjult i syv måneder, skriver Se og Hør.

Veldig privat

Da artisten opptrådde under årets Gaygalla ble mange overrasket da hun dukket opp med kul på magen.

– Jeg ville holde graviditeten hemmelig så lenge jeg kunne, og prøve å skjule magen med store klær. Å være gravid er noe veldig privat, så det har vært deilig å kunne ha det for meg selv så lenge, hun til Ukebladet.

Blir ny hos Jan Thomas

Førstkommende mandag er det premiere på sesong to av «Happy Day» med Jan Thomas, og Knutson er en av kjendisene som får styling-tips av han.

– Jeg har forståelse for at kvinner gjerne vil skjule magen i begynnelsen, fordi de er redd for at folk skal tro at de har lagt på seg. Men når man er så langt på vei som Venke, kan man gjerne framheve den, sier Jan Thomas.

– Skremmende like

I sesongens «Happy Day» dukker også Hans Erik Dyvik Husby opp, og tidligere i uke overrasket Jan Thomas mange da han uttalte følgende:

– Mannen i gata mener kanskje vi virker veldig ulike. Men etter i dag har jeg si vi er skremmende like, sa Jan Thomas.

Han er nå i full gang med innspilling av «Happy Day», og denne sesongen har han vært veldig bevisst på hvilke kjendiser han ville ha med i programmet.

– Nå vil jeg starte med helt blanke ark, og ikke bare bruke adresseboken min. Og for å få bredde i programmet, passet Hans Erik utmerket, sa stylisten.