Ståle Solbakken. (Foto: ARIS MESSINIS/Afp)
Ståle Solbakken. (Foto: ARIS MESSINIS/Afp)

Solbakken: - Vålerenga trenger en spiss

Ståle Solbakken tror medaljene ryker for Vålerenga dersom Martin Andresen ikke henter en ny spiss.

La Manga (TV 2 Sporten): FC København nedsablet Vålerenga 5-1 og viste at formen er i ferd med å sette seg drøye fire uker før åttedelsfinalen i Mesterligaen mot Chelsea.

Men til tross for kampen endte med utklassingssifre til danskene, ble FCK-trener Ståle Solbakken imponert over prestasjonene til Vålerenga.

- De blir nok blant de tre beste i Norge. De spilte i perioder veldig god ballbesittende fotball. Men de trenger en spiss, sier Solbakken - kanskje vel vitende om at Vålerenga nettopp er på spissjakt før Tippeligaen starter for alvor i slutten av mars.

Les også:Se FCK valse over Vålerenga

- Vi spilte mot et bra lag, men vi viser at vi fremdeles er et stykke unna der vi skal være mot Chelsea. Jeg er usikker på om vi rekker å komme i god nok form. For Vålerengas del så er situasjonen en helt annen, det er lenge til Tippeligaen starter, poengterer han.

- Burde dere ha testet dere mot bedre motstand?

- Nei, motstanden er ikke for dårlig. Men vi må jobbe med tempoet i kampene. Og så må vi bli bedre på ballbesittelsen, selv om det kanskje spørs om vi vil dominere det i de to kampene mot Chelsea, sier Solbakken.