Ian Holloway (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)
Ian Holloway (Foto: DARREN STAPLES/Reuters)

Blackpool bøtelagt, men vurderer anke

Blackpool må betale ca. 230 000 kroner i bot etter at manager Ian Holloway stilte med svekket lag mot Aston Villa i november.

Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Blackpool sparte ti spillere i en seriekamp klubben tapte knepent 2-3. Holloway truet med å slutte som manager dersom klubben ble straffet.

- Blackpool Football Club kan bekrefte at Premier League-styret har funnet klubben skyldig i brudd på reglene i forbindelse med kampen mot Aston Villa 10. november. Som følge av regelbruddet er Blackpool bøtelagt med 25 000 pund", het det i en melding fra Blackpool.

Klubbformann Karl Oyston gikk torsdag kveld ut og benektet at Holloway er på vei ut av Bloomfield Road.

- Jeg skal gjøre alt som er i min makt for å beholde Ian i Blackpool så lenge som mulig. Jeg synes ikke vi skulle fått boten, og kanskje anker vi. Jeg mener den er urettferdig, og det samme mener Ian, sa Oyston.

Han viser til regelen om at klubbene skal melde inn 25 spillere før seriestart: - Dette er blitt et spillerstall-spill. Som følge av Premier League-reglene må vi nominere 25 spillere før sesongen. Akkurat det gjorde vi. Dersom Premier League-ledelsen mener at de spillerne ikke er gode nok til å opptre på våre vegne, så burde de sagt ifra da vi nominerte dem. Kanskje burde de ta ut laget for oss også. Jeg vet ikke, sukket Oyston. (©NTB)