tovelilol
tovelilol

Derfor tok Berlusconi kontakt med Tove Lill

– Jeg synes han er veldig ekkel.

Italias statsminister Silvio Berlusconi har den siste tiden nok en gang vært i hardt vær. Nå pågår det en etterforskning i Italia etter mistanke om at statsministeren skal ha betalt en 17 år gammel nattklubbdanser for sex.

Den dameglade politikeren har også fått øynene opp for en norsk skjønnhet.

Tidligere glamourmodell og FrP-politiker, Tove Lill Løyte hevder at hun i fjor mottok et ønske om kontakt fra den dameglade italieneren, noe hun avslo tvert.

– Han er ekkel

Tove Lill forteller at hun ble overrasket da hun fikk en mail fra en av Berlusconis personlige representanter.

– Han hadde sett bildene mine og syntes de var veldig vakre. Han ville stifte et nærmere bekjentskap, men det var jeg overhode ikke interessert i. Jeg har ikke svart engang, sier Løyte til «God kveld Norge».

Hun er ikke videre overbegeistret for Italias statsminister.

– Han skal representere et helt land som statsminister og være et forbilde. Jeg synes han er veldig ekkel, sier hun.

Ikke smigret

Selv om Løyte er klar over at damene Berlusconi normalt sett omgås med er utrolig vakre, ble hun ikke fristet av tilbudet.

– Jeg ble ikke akkurat smigret, men de damene han fester med er utrolig vakre. Etter det jeg har lest i media så fester han jo med modeller fra hele verden, sier FrP-politikeren.

Hun vet ikke hvordan Berlusconi har oppdaget henne.

– Jeg har vært avbildet i blader over hele verden, og har en del venner i Italia, men jeg har ikke peiling på hvordan han kom over meg, sier Løyte som i november ble mor for andre gang.