Robbie Keane (Foto: Adam Davy/Pa Photos)
Robbie Keane (Foto: Adam Davy/Pa Photos)

Sjekk torsdagens Premier League-rykter

Robbie Keane nærmer seg West Ham, og Tottenham snuser på Diego Forlan.

Kan du skape et vinnerlag? Spill Premier League-manager!
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Statistikk | Terminliste

Følg overgangene i vårt overgangssenter.

Arsenal:
Kroatiske medier melder at Arsenal kommer snart til å meddele verden at de har sikret seg to av Kroatias største fotballtalenter. Dinamo Zagreb-duoen Sime Vrsaljko og Matteo Kovacic skal være klar for The Gunners. Med Emmanuel Adebayor på vei til Real Madrid, skal Arsenal ha begynt jakten på Karim Benzema.

Aston Villa:
Det er ikke ofte Aston Villa og Birmingham setter seg til forhandlingsbordet. Men nå ryktes det at en byttehandel mellom lagene er på trappene. Curtis Davies til Birmingham og Sebastian Larsson til Villa. Juan Pablo Angel var populær på Villa Park. Nå har klubben funnet dobbeltgjengeren til den colombianske spissen. Villa og Everton skal begge være interessert i Cagliari-spissen Alessandro Matri.

Birmingham:
Det er ikke ofte Aston Villa og Birmingham setter seg til forhandlingsbordet. Men nå ryktes det at en byttehandel mellom lagene er på trappene. Curtis Davies til Birmingham og Sebastian Larsson til Villa. Stoke har allerede sikret seg John Carew, men manager Tony Pulis vil ha flere spisser. Nå er det Birminghams Cameron Jerome som blir satt i forbindelse med The Potters. Tuncay Sanli kan komme til å gå motsatt vei.

Blackburn:
Tyrkiske Konyaspor skal ha kommet med et bud på El-Hadji Diouf. Men senegaleseren er ikke veldig interessert i å dra dit. Da kan det bli mer aktuelt dersom Wigan eller West Bromwich Albion gjør interessen sin konkret. Blackburn ser ut til å ha sikret seg Barcelonas B-lagsspiller Ruben Rochina.

Blackpool:
Manager Ian Holloway skal visstnok få en prosentdel dersom han selger en spiller for mer enn han kjøpte ham for. Da er det kanskje ikke så rart at han forsøker å prate opp prisen på Charlie Adam? Med Adam trolig på vei ut av stadionporten, er Holloway på utkikk etter en erstatter. Nå nevnes Fulhams Zoltan Gera som en aktuell mann.

Bolton:
Arsenal-manager Arsene Wenger skal ha bedt Carlos Vela om å bli i England. Da seiler Bolton opp som favoritt til å sikre seg meksikaneren på lån. Interessen er stor rundt Johan Elmander. Nå er det Lazio og Fiorentina som nevnes som aktuelle klubber for svensken.

Chelsea:
Det brasilianske stortalentet Lucas Piazon ser ut til å glippe for Chelsea. Sao Paulo-spilleren vil heller til Juventus. West Bromwich Albion vil gjerne leie Chelseas unggutt Jeffrey Bruma. Ellers ser det ut til at overgangen til David Luiz kan gå i vasken. Chelsea og Benfica klarer ikke å bli enig om overgangssummen. Manchester United har lenge vært favoritter til å sikre seg Udineses Alexis Sanchez. Men nå ryktes det at Chelsea har meldt seg på.

Everton:
Sporting Gijon-spilleren Diego Castro blir nå nevnt som en aktuell mann til å erstatte Steven Pienaar. Aston Villa og Everton skal begge være interessert i Cagliari-spissen Alessandro Matri.

Fulham:
Lacina Traore fra Cluj kan bli ny mann i Fulham-angrepet. En annen som kan være på vei til Craven Cottage er Paul Konchesky. Venstrebacken har ingen fremtid i Liverpool og kan komme til å vende tilbake Fulham. Det ser verre ut med en overgang for Freiburg-angriperen Papiss Demba Cisse. Zoltan Gera nevnes som en aktuell mann for Blackpool.

Liverpool:
Ajax øket prisen på Luis Suarez med 50 millioner kroner per døgn for å få en avklaring. Det skal ha skremt bort Liverpool. De røde har imidlertid ikke gitt opp Charlie Adam. Dersom skotten glipper, så vil Kenny Dalglish flytte fokus over på Saint-Etiennes Blaise Matuidi. Paul Koncheskys fremtid på Anfield ser svart ut. Nå vil Fulham hente ham tilbake til Craven Cottage.

Manchester City:
Overraskende stille på Eastlands. Ingen nye klubber som vil ha Shaun Wright-Phillips. Og ingen superstjerner som ryktes inn i Roberto Mancinis stall.

Manchester United:
Sergio Busquets har signert en ny kontrakt med Barcelona. Dermed virker det utenkelig at midtbanespilleren havner i Manchester United. United har lenge vært favoritter til å sikre seg Udineses Alexis Sanchez. Men nå ryktes det at Chelsea har meldt seg på.

Newcastle:
Newcastle begynner å bli rimelig desperat i spissjakten sin. Så desperat at de nå vurderer å hente den rumenske skandalegutten Adrian Mutu tilbake til England. Mutu har den siste tiden stått på lønningslisten til Fiorentina. Den siste tiden skal det ha vært representanter for AC Milan luskende rundt i området rundt St. James' Park. Årsaken skal være at italienerne vil ha Jose Enrique.

Stoke:
Stoke har allerede sikret seg John Carew, men manager Tony Pulis vil ha flere spisser. Nå er det Birminghams Cameron Jerome som blir satt i forbindelse med The Potters. Tuncay Sanli kan komme til å gå motsatt vei. Stoke vil også ha Middlesbrough-spissen Leroy Lita.

Sunderland:
For hver dag som går, så kommer Sunderland nærmere utlånsavtaler for Stephane Sessegnon og Sulley Muntari. Sistnevnte skal være på plass i England for å sette navnetrekket sitt på overgangspapirene. Manager Steve Bruce vil også ha en spiss. Også han er interessert i Cluj-spissen Lacina Traore.

Tottenham:
Diego Forlan til Tottenham? Det er det siste ryktet. Atletico Madrid skal være villig til å la uruguayaneren gå for bare 90 millioner kroner. Spurs og West Ham skal være enig om overgangssummen for Robbie Keane. Nå er det opp til iren å bli enig med The Hammers. En annen på vei bort er Niko Kranjcar. Kroaten skal være ønsket i Werder Bremen.

West Bromwich Albion:
West Bromwich Albion og Wigan er begge interessert i Blackburns El-Hadji Diouf. West Bromwich Albion vil gjerne leie Chelseas unggutt Jeffrey Bruma. Den brasilianske spissen Ewerthon kan være på vei til WBA. Den tidligere Borussia Dortmund-angriperen er frigitt av Palmeiras.

West Ham:
Tottenham og West Ham skal være enig om overgangssummen for Robbie Keane. Nå er det opp til iren å bli enig med The Hammers. En mann som er forsvunnet er Valon Behrami. Sveitseren er klar for Fiorentina.

Wigan:
West Bromwich Albion og Wigan er begge interessert i Blackburns El-Hadji Diouf. En annen angrepsspiller som er på blokken til Roberto Martinez er Middlesborough-spissen Leroy Lita. Boro skal ha verdsatt spilleren til £2 millioner pund.

Wolves:
Wolves er i sluttforhandlinger med Dundee-spissen Leigh Griffiths om en overgang som totalt koster £150.000 pund. 20-åringen kan dermed bli den andre unggutten McCarthy signerer i januar. Klubben har allerede sikret seg talentet Adam Hammill fra Barnsley.