leneabrud2 (Foto: Rolf Ørjan Høgset)
leneabrud2 (Foto: Rolf Ørjan Høgset)

Her er Lene Alexandra hvit brud

– Jeg har sluttet å spille på sex for flere år siden

Lene Alexandra Øien gjør nå comeback som modell. Men denne gangen er hun ikke glamourmodell.

Fra struttende puppemodell har nå Lene Alexandra blitt hvit og uskyldsren som modell for Brudeloftet Snefrids Hus i Kristiansand.

– Kjolene i fokus

– Dette er noe helt annet. Som glamourmodell var det mer fokus på kropp. Som brudemodell er det kjolene som er i fokus. Jeg gjør gjerne modelloppdrag innenfor fashion, brud, reklame og livsstil, men jeg sluttet for flere år siden å spille på sex. Det forblir i fortiden og nå fokuserer jeg på nåtid og framtid, sier Lene Alexandra Øien til «God kveld Norge».

Her ser du en av de vakre brudekjolene til designer Snefrid Linge:

leneabrud1 (Foto: Rolf-Ørjan Høgset)
leneabrud1 (Foto: Rolf-Ørjan Høgset)

Lene Alexandra fjernet silikonen, vant «Skal vi danse» og har fokus på trening. Derfor synes hun at det er deilig også å vise den «nye» Lene Alexandra også i rollen som modell.

– Som en prinsesse

– Jeg storkoste meg og levde meg inn i rollen. Helt fantastisk og få lov til å leke brud for en dag. Jeg trivdes i rollen. Hyggelig at jeg ble valgt som modell for dette oppdraget, sier Lene Alexandra og tilføyer.

– Jeg følte meg som en prinsesse under fotograferingen. Snefrid er ei utrolig kul dame og vi var på nett med en gang, sier hun.

– Frister ikke å gifte meg

Men for single Lene Alexandra så førte ikke fotooppdraget til at hun fikk lyst til å stå hvit brud.

– For å være ærlig frister det ikke å gifte meg, men jeg syns det er helt perfekt at jeg heller kan leke brud for en dag. Litt mindre forpliktelser, og jeg kan fortsatt beholde min frihet når arbeidsdagen er over. Det er nok større sjanse for at Snefrid syr sceneantrekk, enn brudekjole til meg, smiler Lene Alexandra Øien.