Padma Lakshmi (Foto: Mehdi Taamallah, © EP)
Padma Lakshmi (Foto: Mehdi Taamallah, © EP)

«Top Chef»-Padma slåss for å beholde datteren

Kan miste omsorgsretten.

padma (Foto: Charles Guerin, © CG)
padma (Foto: Charles Guerin, © CG)
Alt var fryd og gammen da Padma Lakshmi bekreftet at hun var gravid i oktober 2009.

Graviditeten var et lite mirakel siden Lakshmi sliter med endometriose, en underlivssykdom som i verste fall kan forårsake sterilitet.

Lakshmi hadde blitt fortalt av legene at oddsen for at hun skulle bli gravid var liten, så gleden var ekstra stor da hun fødte en velskapt datter i februar 2010.

Krangler med barnefaren

Forholdet til barnefaren, en forretningsmann ved navn Adam Dell, sprakk for en tid tilbake og «Top Chef»-programlederen dater nå mogule Teddy Forstman. Dell har hatt problemer med å takle bruddet, og skal også ifølge Us Magazine være sint fordi hinduisten Lakshmi valgte å gi datteren navnet Krishna.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Top Chef Padma (Foto: Matt Sayles, © MS JC**NY**)
Top Chef Padma (Foto: Matt Sayles, © MS JC**NY**)

Vil ha full foreldrerett

Tidligere har Dell underskrevet en avtale som tilsier at han skal ha omsorgen for datteren ni dager i måneden, men barnefaren er tydeligvis ikke fornøyd med det. Nå går han rettens vei for å få full foreldrerett, og det var han som lekket disse opplysningene til pressen.

Padma skal lenge ha følt at Dell har herjet med henne, skriver TMZ.

Ellers er det svært få detaljer som lekker ut.

Vil være i fred

Gjennom sin advokat jay D. Silverstein sier likevel Lakshmi at hun gleder seg til å rydde opp i dette. — Faktaene i rettsdokumentene er uriktige og villedende. Ms. Lakshmi gleder seg til å rette opp i dokumentene i retten, ikke i media.

Hun er trist og svært skuffet over at Mr. Dell har valgt å bringe denne saken ut i offentligheten, istedet for å la retten behandle dette konfidensielt, slik det er vanlig i saker som involverer små barn. Ms. Lakshmi er overbevist om at måten det ble gått til sak på, samt å utbasunere dette til mediene, har gått utover datterens ve og vel.