skilt_firda (Foto: Privat)
skilt_firda (Foto: Privat)

– Vi er nærmest sønderristet når vi kommer på jobb

Janne skjønner godt hvorfor noen hang opp plakaten.

– Veien på dette strekket er helt forferdelig. På skiltet står det at det er humpete vei i 0,1 til 2 kilometer, men det er tull, sier Janne til TV 2 hjelper deg.

Det er hun som i utgangspunktet sendte inn bilde av det hjemmelagde skiltet til Firda.no. Skiltet står ved Indrekvamsbrua på fylkesveg 512 Nyheim-Nes i Naustdal kommune

Gjeld for heile jevla vegen

På skiltet, som neppe er produsert av Statens Vegvesen, står det «01-2 km????? Det gjeld for faen heile jevla vegen».

– Det er nok hengt opp der fordi veien er helt forferdelig. Det står at det er noen kilometer med humper, men det er mye lenger. Veien er nærmest ukjørbar. Derfor er skiltet litt festlig, sier Janne.

– Vi er nesten sønderristet når vi kommer på jobb. Jeg tror nesten hvem som helst kunne skrevet lappen.

skiltsak (Foto: Privat)
skiltsak (Foto: Privat)

Les også: Hilde klagde på SATS - det lønte seg

Mange lo av lappen

Tirsdag omtalte vi en lapp. Da hadde Aage Grimsmo fått seg en god latter på Joker på Holtet. Lappen han hadde sett hang på et av melkeskapene.

Les saken: Daglig leder på Joker: – Faren min trenger nye briller


– Jeg gikk bare forbi, og da jeg så lappen var dagen redda. Det manglet noe yoghurtgreier, og alt som heter lettmelk. De hadde veldig mye ekstra lett melk, sa Aage.

– Det var så koselig å se den lappen henge der, det var så nydelig. Jeg handler der fast, og kjenner de som driver. Det er nok faren til han som er daglig leder som hadde bestilt melk, og alt var gærent, for han hadde ikke hatt på briller, sa Aage.

Har du sett noen morsomme lapper eller salgsplakater? Tips oss!
Følg oss på Facebook og Twitter