Andy Gray (Foto: Fiona Hanson/Pa Photos)
Andy Gray (Foto: Fiona Hanson/Pa Photos)

Andy Gray slår tilbake

Kjendiskommentatoren vurderer å saksøke sin tidligere arbeidsgiver. Også kollega Richard Keys' jobb skal være i fare.

Den tidligere ekspertkommentatoren for Sky Sports uttalte seg i dag for første gang etter å ha fått sparken hos den engelske tv-kanelen.

I en uttalelse som er gjengitt i de fleste engelske medier i dag sier Gray at han er veldig lei seg for de kommentarene han har kommet med og som nå har ført til at han mistet jobben.

– Jeg ble veldig opprørt da mine kommentarer i forbindelse med kampen mellom Wolves og Liverpool ble gjort kjent. Det var min klare intensjon å be om unnskyldning for disse kommentarene under kampen mellom Bolton og Chelsea på mandag, men dessverre ble jeg suspendert fra den kampen av min tidligere arbeidsgiver.

Thomas Aunes blogg: Andy Gray og jeg på do

– Fotball er livet mitt, og jeg er veldig lei meg over å ha mistet jobben jeg har elsket i over 20 år.

Ifølge kilder som Daily Mirror har vært i kontakt med føler Gray seg stukket i ryggen av Sky Sports, og han tror oppsigelsen først og fremst skyldes tv-kanalens ønske om å la kommentatorkollegaene Jamie Redknapp og Ben Shepard stige i gradene.

Ifølge avisen skal Gray ha kontaktet sine advokater for å vurdere et mulig søksmål.

Også Grays kollega Richard Keys skal nå stå i fare for å miste jobben etter at det i dag kom frem en video der Keys spøker om kommentatorkollega og tidligere Liverpool-spiller Jamie Redknapps tidligere kjæreste.

Se video av opptrinnet her.